„La cum arată soțul tău, sigur s-ar uita după altele”. Logodnica lui Culiță Sterp, criticată în mediul online pentru numărul de kilograme

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 mai 2023, 21:00

Și-a exprimat punctul de vedere în ceea ce privește importanța aspectului fizic într-o relație

Sursa: Instagram

Logodnica lui Culiță Sterp a postat câteva poze din scurta escapadă pe care a avut-o la munte, împreună cu artistul și cu fiul lor, dar o internaută i-a atras atenția, spunându-i că ar trebui să mai slăbească, deoarece nu arată la fel de bine precum partenerul ei.

Logodnica lui Culiță Sterp a reacționat imediat, după ce o internaută i-a spus că nu arată foarte bine și că acest lucru l-ar putea determina pe artist să se uite și după alte femei. Chiar și așa, nu a pus la suflet opinia primită și le-a dat un sfat important tinerelor care o urmăresc.

Logodnica lui Culiță Sterp, criticată pentru numărul de kilograme pe care îl are

Logodnica lui Culiță s-a lovit, din nou, de comentariile mai puțin frumoase ale oamenilor din mediul online, dar nu s-a lăsat afectată de ele, dar și-a exprimat punctul de vedere în ceea ce privește importanța aspectului fizic într-o relație.

Ar trebui să mai dai jos puțin, nu e cu supărare! Dar, la cum arată soțul tău, sigur s-ar uita după altele”, a fost mesajul primit.

Aceasta a reacționat imediat, spunând că nu felul în care arăți este important într-o relație, ci alte lucruri sunt cele care te fac să fii persoana potrivită pentru partenerul tău.

„Oare când multe sau cele mai multe dintre femei vor înțelege că nu kg sau aspectul fizic vor ține lângă tine un bărbat? Nu dezbat de obicei acest subiect în online, deși poate ar trebui, că sunt urmărită de multe tinere și nici nu o să le dau tag femeilor ce mi-au scris, că dacă aș da, ați înțelege de ce frumusețea vine din interior.

 

Citește și: Schimb de replici între logodnica lui Culiță Sterp și artist: „Cel mai mare critic al meu”. De la ce a pornit totul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aș vrea doar să înțelegeți că sunt atâtea fete care suferă din cauza asta și iau măsuri drastice sau nu postează needitate, fără filtre încercând să pară perfecte. Legat de «bărbatul de lângă mine» cred că sunt un exemplu că da, nu corpul perfect îl ține lângă tine, nici fața și că în toți anii ăștia, și-ar fi găsit una model, dar uite-mă aici, cunoscându-mi cu adevărat valoarea pe care o aduc și care îmi iese prin toți porii (fără modestie), aici mă refer la calitățile și defectele care se reflectă în atitudine, suflet, înfățișare, creier, etc”,

a postat aceasta, pe contul ei de Instagram.

Încrederea în sine, atuul logodnicei artistului

Așa cum chiar ea a precizat, a avut nevoie de mult timp pentru a scăpa de complexele pe care la avea și pentru a putea să aibă încrederea în sine de care de bucură în prezent, tot ea fiind și cea care nu îi permite să se lase afectată de ceea ce se spune la adresa ei.

Citește și: Logodnica lui Culiță Sterp a spus lucrurilor pe nume: „Nu toată lumea îți vrea binele”. Ce decizie a luat partenera artistului din această cauză

„Lăsați lumea să spună ce vrea. Ultima data când m-am uitat la ce zice lumea contul a rămas la fel, problemele tot acolo, strada o trec tot așa. Deci părerea lui x=o dacă nu ai cerut-o. Nu pot să vă explic cât sunt de fericită că nu mă afectează astfel de lucruri și că a zis x că «aia a lui Culiță»”, a concluzionat aceasta.