La ce pofteşte doamna Udrea?

,

Grea viaţă are Elena Udrea! Atât de ocupată e cu politica, încât îi bate vântul prin frigider! Aşa că şi-a făcut curaj şi s-a încumetat printre tonetele pieţarilor. Credeţi că a găsit ce căuta?

Între două şedinţe de guvern şi două vizite prin ţară, Elena Udrea îşi pune sorţul de gospodină şi găteşte. În acest weekend, de exemplu, doamna ministru s-a speriat când şi-a văzut frigiderul gol. La ce credeţi că i-a fugit gândul imediat? Vestea a ajuns repede în pieţe, iar precupeţele s-au întrecut în oferte pentru Elena Udrea. Bun! Dar să vedem şi avantajele verziturilor de primăvară! Un lucru este cert! În cele din urmă, ministrul a terminat treaba de la guvern şi a ajuns la piaţă. După ce a terminat cumpărăturile, doamna ministru ne vinde un pont. Totuşi, pentru românul de rând, verziturile au preţuri piperate şi greu vezi pe cineva care se încumetă să cumpere o legătură de ridichi sau una de ceapă.

 

Citește și:

Sorina Pintea a fost trimisa in judecata de DNA pentru luare de mita

USR solicita demisia lui Marcel Vela

Florin Cîţu a renunţat la mandatul de premier desemnat. Klaus Iohannis are consultari cu partidele si formatiunile politice pentru desemnarea unui nou candidat

Florin Citu, desemnat premier al Romaniei. Ce avere are si cine este actualul ministru al Finantelor

Ultima ora! A fost anuntat Noul Guvern! Ce se schimba la programul de guvernare


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies