La ce facultate merge Iuliana Beregoi? Vedeta are planuri mari după absolvirea clasei a XII-a

Author: Diana Tilă

La ce facultate merge Iuliana Beregoi? Vedeta are planuri mari după absolvirea clasei a XII-a

Sursa: Instagram Iuliana Beregoi

Iuliana Beregoi are planuri mari de viitor. Iată ce vrea să facă artista după terminarea liceului.

Iuliana Beregoi  este una dintre cele mai adorate artiste de către adolescenți. În urmă cu câteva zile, vedeta a sărbătorit absolvirea clasei a XII-a și a vorbit și despre ce facultate va urma.

Citește și: Iuliana Beregoi și-a cumpărat o vilă de lux, în România. La doar 18 ani, artista și-a văzut visul împlinit: ”Universul stie cum sa faca sa te uimească”

La ce facultate merge Iuliana Beregoi? Vedeta are planuri mari după absolvirea clasei a XII-a

Recent, în cadrul unui interviu, Iuliana Beregoi a vorbit despre emoțiile pe care le-a avut la ceremonia de absolvire și despre planurile sale pentru viitor.

Artista a mărturisit că a fost copleșită de emoții la ultimul clopoțel. Dacă înainte își dorea să termine școala cât mai repede, acum, tânăra a mărturisit că a realizat că nu dorește ca această etapă a vieții ei să se încheie atât de repede, deoarece îi va fi foarte dor de liceu.

Citește și: Iuliana Beregoi, cadou de zeci de mii de euro din partea părinților. Ce dar a primit artista la 18 ani

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„A fost foarte frumos, am avut mari emoții și știți cum orice copil are sentimentul ăsta: „Mamă, abia aștept să scap de școală!”.

Ei bine, fix când am ajuns acolo, la ultimul clopoțel, a fost fix invers. Nu vreau să scap de școală. O să îmi fie dor de colegi, de profesori, de școală în general.

Am încercat să fiu atentă în ambele părți, să zic așa, și la carieră și la școală, mai ales că și școala și carieră sunt două lucruri foarte importante pentru mine ”, a precizat cântăreața.

În momentul în care a fost întrebată de facultate, artista nu a vrut să ofere detalii. Cu toate acestea, Iuliana Beregoi a menționat că are planuri mari de viitor, despre care fanii vor afla la momentul potrivit.

Prefer să nu vorbesc de planurile astea de viitor, fiindcă am mai vorbit și până acum de examenul de clasa a IX-a pe care eu nu l-am avut din cauza pandemiei, de aceea prefer să nu vorbesc despre planurile mele de viitor.

O să aflați foarte curând!”, a mărturisit artista.

 

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!