La Academia de Politie au curs lacrimi. Sute de domnisoare si-au testat limitele la proba sportiva, printre lesinuri si abandonuri

Lupta e crancena, nu mai putin de 8 candidati se bat pe un loc.

In anii trecuti, probele sportive au injumatatit numarul celor dornici sa imbrace uniforma. Cu rasuflarea taiata de efort, aceasta domnisoara nu mai are putere sa se tina pe picioare. S-a prabusit cu  doar o jumatate de tura inainte de linia de sosire. Suspinele si dezamagirea se amesteca pe chipul ei.

Odata cu bidonul de apa, primeste si un cartonas rosu. Exact ca in fotbal, inseamna ca e eliminata. Si nu e singura. Abia e 9 dimineata, dar aerul e incins ca un furnal. Pe marginea unei piste, candidatele primesc ultimele instructiuni. 400 de aspirante au dat probele sportive, eliminatorii, la Academia de Politie.

Chiar si cu galeria de parinti in spate, fetele ramase in joc au descoperit ca, la testul de rezistenta, socoteala de acasa nu prea se potriveste cu cea din targ.  Peste 4.000 de candidati s-au inscris si anul acesta la Academia de Politie. Baietii sunt programati pentru sambata. Cine trece cu succes prin furcile caudine ale probelor sportive urmeaza sa dea si testele scrise, saptamana viitoare.

##VIDEO141572##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate