L-a împușcat Serghei Mizil pe Nicu Ceaușescu? „Au tras asupra mea și am deschis și eu focul asupra lor” Cum a reușit Serghei Mizil să scape basma curată

Autor: Laura Macovei

Serghei Mizil, invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură YouTube

Serghei Mizil a fost invitat duminica aceasta la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Personaj controversat, Serghei Mizil se află la a doua căsătorie și este tatăl a două fiice.

Serghei Mizil a fost invitat duminica aceasta în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a răspuns la una din cele mai așteptate întrebări și anume dacă este adevărat zvonul potrvit căruia l-ar fi împușcat pe fiul lui Nicolae Ceuașescu.

Ei bine, Serghei Mizil a răspuns hotărât că nu, însă a descris care a fost, de fapt, situația la acel moment.

Citește și: Ce avere are Serghei Mizil: Fiul fostului demnitar a dezvăluit adevărul despre proveniența banilor săi și stilul de viață extravagant: „Eu nu am fost niciodată sărac, am stat tot timpul în vile, în mașini”

Schimb de gloanțe între Serghei Mizil și Nicu Ceaușescu

Serghe Niculescu Mizil este fiul demnitarului comunist Paul Niculescu Mizil. Acesta e cunoscut în lumea mondenă pentru stilul său de viață extravagant și pentru titlul de „beizadea comunistă” care i-a fost atribuit.

De profesie pictor, Serghei Mizil a avut expoziții de artă atât în țară, cât și în străinătate, iar în ultimii ani a intrat și în lumea actoriei, jucând în diferite filme/seriale românești.

Serghei Mizil este cunoscut de cei mai mulți și pentru limbajul mai puțin decent pe care îl folosește în emisiuni.

Ați vrut să-l împuscați pe Ceaușescu? , „ L-ați iertat pe Ion Iliescu pentru că v-a băgat tatăl la închisoare?”, „Cât de bogat sunteți?”, „Ce vă mai liniștește astăzi?”, „Care este cel mai scump tablou pictat de Serghei Mizil?”,

sunt doar câteva dintre întrebările la care Serghei Mizil a răspuns în ediția de duminică a emisiunii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Escapadele din tinerețe ale lui Serghei au devenit adevărate legende urbane. În urmă cu mulți ani, se scria despre acesta că a bătut o întreagă secție de poliție în Brașov și că a amenințat cu arma alți 4 milițieni în apartamentul său din București.

În ceea ce privește disputa cu fiul lui Ceaușescu, Serghei Mizil a lămurit lucrurile și a povestit contextul în care se aflau atunci când și el, și Nicu, au îndreptat arma unul asupra celuilalt.

Serghei Mizil ar fi îndreptat arma spre fiul lui Ceaușescu, Nicu, atunci când nu l-a lăsat să se plimbe cu o barcă cu motor.

„Nu, asta e o glumă. Asta s-a întâmplat la pădure, aici la Snagov, unde ei erau un grup care veniseră înaintea mea. Au tras asupra mea și am deschis și eu focul asupra lor și atunci a ieșit un scandal monstruos, dar nu ne dădeam seama.

Nu aveam ură unul pe altul, a fost un fel de joacă, dar nu a ieșit bine. Într-un final eu am și predat arma,” a mărturisit Serghei Mizil.

Urmăriți întreaga ediție în videoclipul de mai jos: