Kraft Foods Romania a stabilit un nou record mondial odata cu lansarea cartii Mic Dejun 2.0

Kraft Romania a stabilit un nou record mondial odata cu lansarea cartii Mic Dejun 2.0

Kraft Foods Romania a stabilit pe data de 12 decembrie 2011 un nou record mondial, in cadrul evenimentului de lansare a cartii Mic Dejun 2.0 scrisa cu contributia fanilor biscuitilor belVita Start de pe Facebook si a adus in Romania o noua Certificare Guiness World Records.

La Mic Dejun 2.0 au contribuit 29 de co-autori care au fost prezenti la lansarea din data de 29 noiembrie 2011 si au semnat simultan cate un exemplar al volumului, stabilind noul record certificat astazi de catre reprezentantii Guiness World Records.

“Mic Dejun 2.0 este un proiect unic, care a aratat faptul ca romanii sunt preocupati de un stil de viata echilibrat si sanatos si care nu ar fi fost posibil fara implicarea consumatorilor si fanilor belVita Start din social media. Ne bucuram ca fanii belVita Start au contribuit, prin intermediul Facebook, la continutul acestui volum in numar atat de mare si le multumim pentru ca au fost alaturi de noi la lansare pentru a ne sprijini sa stabilim impreuna si un nou record mondial”, a declarat Maria Burnuz Brand Manager Biscuiti Kraft Foods Romania.

Stabilirea unui nou record mondial a fost un obiectiv asumat de catre toti co-autorii prezenti la eveniment, care si-au exprimat increderea in obtinerea acestei certificari inca de atunci, precum si dorinta de a se implica si in alte proiecte alaturi de brandul lor de suflet, belVita Start.

Mic Dejun 2.0, un proiect unic pentru piata din Romania, prezinta micul dejun din perspectiva a 114 co-autori, care au contribuit la realizarea continutului acestei carti prin intermediul Facebook pe parcursul a 4 saptamani de campanie.
Mic Dejun 2.0 a fost tiparit in 1.000 exemplare care vor fi oferite cadou co-autorilor si ulterior unui numar de peste 600 de fani care vor accepta provocarile si concursurile organizate in perioada urmatoare, dintre cei peste 20.000 de fani ai paginii Facebook belVita Start.

belvita Start este singura gama de biscuiti special conceputi pentru micul dejun.
Avand in compozitie cereale integrale biscuitii Belvita sunt o sursa de fibre, si contin o selectie importanta de vitamine si minerale. Biscuitii au un index glicemic scazut si, cand sunt consumati ca parte a unui mic dejun echilibrat, s-a  dovedit stiintific ca elibereaza carbohidrati treptat timp de 4 ore*, pentru a te mentine in forma toata dimineata.
*Demonstrat in cinci teste clinice,  consumat ca parte a unui mic dejun echilibrat, au fost serviti 4 biscuiti cu o portie de fructe, una de lactate si o bautura.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate