Kosem, la un pas sa isi piarda fiul! Afla cine va atenta la viata Sultanului Murat, succesorul tronului Imperial si ce masuri drastice va lua Sultana, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Sultana Kosem simte cum puterea ii scapa printre degete, dupa ce ienicerii, spahii si ulemalele i-au jurat credinta fiului ei si succesorul de drept al tronului imperial, Sultanului Murat al IV-lea.

Sultana Kosem „digera” foarte greu faptul ca fiul ei i-a retras dreptul de a conduce Imperiul si considera ca a fost nedreptatita. Sultanul Murat vrea sa fie un padisah adevarat insa, cata vreme Sultana Kosem traieste, este imposibil. Kosem nu imparte puterea cu nimeni, nici macar cu fiul ei.

Cavalerii Templieri, dusmani ai Imperiului Otoman, planuiesc un atac masiv asupra musulmanilor insa, cea care le va da planurile peste cap este Printesa Faria, de origine ungara.

Ajunsa pe pamant musulman, Faria ii cere ajutor Sultanului. Un adevarat mister planeaza asupra aparitiei Printesei Faria, iar Sultanul Murat pare vrajit de vorbele acesteia. Corabia pe care se afla Murat si Faria este incendiata de oamenii Cavalerilor Templieri. Cei doi incearca sa scape cu viata din aceasta ambuscada. Kosem este pe cale sa isi piarda inca un fiu!

Nu ratati astazi, de la ora 20:00, un nou episod plin de suspans din „Kosem”.


Serialul „Patria mea esti tu” va putea fi urmarit de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate