Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, vizită în Egipt în timpul crizei pandemice și politice din România. Ce gafă a făcut președintele României

,
Klaus Iohannis

Klaus și Carmen Iohannis s-au dus în Egipt în timpul crizei pandemice și politice din România. Cum a fost surprins președintele României

[Sursa foto: Facebook]

Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au fost surprinși relaxându-se în Egipt, în timp ce România se confruntă cu o criză pandemică și politică. Președintele țării a mers în vizită la Abdel Fattah El-Sisi.


In articol:

Klaus Iohannis  și Carmen Iohannis  au plecat împreună în Egipt pentru o mică vacanță. Cuplul prezidențial a fost escortat de o coloană de cel puțin 20 de mașini.

Klaus Iohannis

Klaus și Carmen Iohannis în Egipt

[Sursa foto: Captură YouTube]

Klaus Iohannis și sotia sa, vizita în Egipt 

„Vizita se desfăşoară în cadrul dialogului bilateral foarte bun din ultimii ani, precum şi în contextul aniversării în 2021 a 115 ani de relaţii diplomatice dintre România şi Republica Arabă Egipt. Cu prilejul consultărilor oficiale, preşedintele României şi preşedintele Republicii Arabe Egipt vor evalua posibilităţile concrete de a dinamiza şi aprofunda dialogul politico-diplomatic şi cooperarea la toate nivelurile, extinderea şi diversificarea colaborării româno-egiptene pe plan economic, inclusiv prin stimularea schimburilor comerciale şi a investiţiilor, precum şi în noi domenii sectoriale de interes pentru cele două state”,  a declarat Administrația Prezidențială, despre motivul pentru care Klaus Iohannis este prezent pe teritoriul Egiptului.

Citeste si: Nicolae Ciucă, desemnat pentru funcția de premier al României. Klaus Iohannis a făcut anunțul oficial: „Este nevoie de un guvern cu puteri depline!”

Klaus Iohannis va avea o discuție cu președintele Abdel Fattah El-Sisi, dar și cu alți oficiali, precum președintele Camerei Reprezentanților din Parlamentul egiptean, Hanafy Ali El-Gebaly și cu președintele Senatului din Parlamentul egiptean, Abdel-Wahab Abdel-Razeq. Discuțiile vizează viitorul politic și deciderea planurilor pentru acesta.

Citeste si: UPDATE Klaus Iohannis a anunțat ce RESTRICȚII noi intră în vigoare de luni: Certificatul verde Covid devine obligatoriu pentru majoritatea activităților

Coloana de mașini a surprins turiștii aflați la fața locului

Klaus Iohannis și soţia sa, Carmen Iohannis, au fost văzuți la piramidele egiptene.Cuplul prezidențial a fost însoțit de o marae coloană de mașini, care nu a trecut neobservată.

„Erau foarte relaxați. Se vedea că îi doare la… bască”, a spus un turist român care se afla la fața locului.

Klaus Iohannis

Coloana de mașini, filmată de un turist

[Sursa foto: Captură YouTube]

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Ultimă oră! De când devine obligatoriu certificatul verde la locul de muncă. Raed Arafat a făcut anunțul

Putin a închis robinetul - Rusia a oprit exporturile de gaze către Finlanda

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ultima oră: Noi restricții anunțate de CNSU: Carantină de noapte, certificat verde, magazine închise la ora 21:00

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies