Klaus Iohannis, BAIE de MULTIME la Timisoara. Presedintele a fost primit cu aplauze si urale de catre localnici!

Author: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:52

Baie de multime pentru presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis! Fostul primar al Sibiului a avut parte de o primire cum nu s-a mai vazut demult.

Urmeaza imagini de colectie pentru Presedintele ales! 70% dintre timsoreni au pus stampila pe Klaus Iohannis, pe 16 Noiembrie. Asa ca Iohannis se astepta la baia de multime de aseara. Mii de timisoreni s-au inghesuit in centrul orasului, pentru a-l saluta si aplauda pe Klaus Iohannis, aflat pentru prima data in orasul lor, dupa alegerile din 16 Noiembrie. Unii i-au facut si urari.

Unii au venit cu tricolorul in mana, altii hotarati sa faca macar o poza cu Klaus Iohannis, altii s-au multumit sa-l vada si sa dea mana cu cel ales sa conduca tara pentru urmatorii cinci

ani. Tinerii, batranii, dar si copiii au asteptat euforici ca presedintele ales sa ajunga la ei. Copila imbracata in haina rosie ii zambeste lui Klaus Iohannis, in timp ce-l saluta. Pe chip i se citeste bucuria, dar si mandria!

N-a fost singurul copil care-a luat parte la baia de multime! Aceasta tanara domnisoara era tare agitata, in asteptarea lui Klaus Iohannis. Cu totii pareau nerabdatori sa-l vada pe Klaus Iohannis.

Centrul orasului a devenit neincapator pentru simpatizantii viitorului presedinte de la Cotroceni. Iohannis s-a pozat alaturi de ei si a dat mana cu toata lumea. Jurnalistii abia au reusit sa filmeze, printre timisorenii care se imbulzeau.

Prin vizita de aseara, Klaus Iohannis si-a tinut promisiunea din campania electorala. A venit la Timisoara sa participe la ceremoniile inchinate eroilor Revolutiei. Presedintele ales a depus coroane de flori si a aprins lumanari in memoria celor care au platit cu sange pentru libertate.


##VIDEO129049##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!