Kit unghii – Un mic ajutor pentru succes maxim

,


In articol:

Unele kit-uri unghii de pornire sunt create special pentru o anumită zonă a designului unghiilor. De exemplu, poți găsi un kit unghii cu geluri UV în diferite culori, care pot fi folosite pentru decorarea unghiilor. Un starter de geluri UV, în combinație cu un întăritor ușor, este, de asemenea, o modalitate bună de a începe. Astfel,

poți testa mai întâi designul unghiilor în liniște, poți crea primele unghii și apoi poți continua cu noi experimente. În set sunt incluse și clasicele geluri de finisare, precum și gelurile de culoare. Pentru a avea succes în modelarea unghiilor, ai nevoie cu siguranță, de instrumente potrivite, deoarece unghiile au o perioadă lungă de valabilitate numai dacă utilizezi o lampă UV și geluri de înaltă calitate. Acestea trebuie coordonate pentru a evita reacțiile nedorite ale ingredientelor.

Kit unghii- Conținut

Un kit unghii cu un număr mare de instrumente îți ușurează munca și este deosebit de practic, mai ales dacă lucrezi la salonul de manichiură. Periile speciale de gel sunt concepute astfel încât să poți aplica gelul extrem de precis. Pila de unghii și un tăietor pot deveni rapid și instrumente indispensabile. O selecție de diferite fișiere este importantă, astfel încât unghiile să capete forma dorită și ulterior să poți freza sau modela gelul. De

asemenea, kit-ul ar trebui să includă multe fișiere pentru a avea o selecție suficientă pe care să le poți înlocui rapid. Tamponul este o completare foarte bună la fișiere. Acest ajutor profesional este indispensabil, mai ales dacă lucrezi mult cu decorațiuni.

Kit-ul unghii complet este special dezvoltat de tehnologi profesioniști de renume în domeniul esteticii unghiilor, luând în considerare toate nuanțele procedurii de acoperire cu gel-lac și cerințele procesului tehnologic.

Setul de pornire include tot ce trebuie pentru crearea unghiilor: instrumente, materialele și echipamentele necesare (lampă UV) de care ai putea avea nevoie, pentru a începe cu ușurință și pentru a dobândi abilitățile de bază necesare. De regulă, un set profesional este format din produse de aceeași marcă, a căror compoziție este concepută pentru cea mai eficientă interacțiune a materialelor între ele.

Tehnologii nu recomandă utilizarea seturilor multi-brand pentru aplicarea gelului, deoarece este posibil ca produsele de la diferite companii să nu fie adecvate din punct de vedere al proprietăților și acest lucru va afecta calitatea și purtabilitatea gelului finit.

În funcție de configurația setului, un kit unghii poate fi simplu, cu doar câteva produse, sau complex, profesional cu arsenalul de instrumente speciale și geluri cu acele nuanțe care sunt cel mai des folosite de un maestru în nail art.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Doctorul Minune ep 39 rezumat: Adil se poate reface complet! Ce vedem in aceasta seara in ''Doctorul minune'' de la 20:00, pe Kanal D!

Verdictul lui Ion Cristoiu: 'Toate scenariile lui Klaus Iohannis prevăd trecerea USR în Opoziţie'

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

ZODIAC CHINEZESC Ce animal ești în zodiacul chinezesc după data nașterii

Unde a ajuns animalul rănit și subnutrit, din videoclipul manelistului Dani Mocanu, duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”,

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies