Kinga este dezamăgită de parcursul relației cu Radu, în timp ce acesta nu vrea să mai audă de o posibilă împăcare. Aflați ceea ce se întâmplă, mâine, 1 noiembrie, de la ora 10:00 și de la ora 16:00, doar pe Kanal D

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 oct 2022, 23:15

Kinga este dezamăgită de parcursul relației cu Radu, în timp ce acesta nu vrea să mai audă de o posibilă împăcare. Aflați ceea ce se întâmplă, mâine, 1 noiembrie, de la ora 10:00 și de la ora 16:00, doar pe Kanal D

Sursa: Captură video

Kinga și Radu trec prin momente dificile, iar concurenta nu pare că a reușit să îl dea uitării pe acesta. În timp ce Kinga regretă eșecul relației, Radu nici nu vrea să audă de o posibilă împăcare cu aceasta.

Ediția de mâine, 1 noiembrie, a emisiunii „Casa Iubirii” va aduce, așa cum ne-a obișnuit, momente tensionate, care vă vor ține cu sufletul la gură.

Concurenții vor spune, fără perdea ceea, ce simt și vor lăsa sentimentele să iasă la iveală, așa cum se întâmplă de fiecare dată.

Kinga recunoaște că o încearcă sentimente dureroase

„Ia să vedem cât de bine faci tu treabă”, îi spune Radu Ancăi, în timp ce amândoi se află în bucătărie, în casa băieților.

În tot acest timp, de față cu Andreea Mantea și cu celelalte fete, în sufletul Kingăi pare că se duce o luptă deloc ușoară și, copleșită de sentimente, izbucnește în lacrimi.

Întrebată de Andreea Mantea ce este în sufletul ei, aceasta nu ascunde ceea ce simte și dă frâu liber emoțiilor, începând să plângă, pentru a se elibera.

Citeste si: Emoții și lacrimi în Casa iubirii! Andreea și Emanuel au avut parte de surpriza vieții lor! Părinții acestora au venit în vizită în platoul emisiunii! „La început am fost mai sceptici!” Iată cum au reacționat cei doi îndrăgostiți! 

„Simt că am stat atâtea luni degeaba. E o frustrare acolo, în sufletul meu. (n.r. scopul) Era să întâlnesc pe cineva aici. Dacă aș da timpul înapoi, aș fi făcut diferit și pe mine mă frustrează maxim lucrul ăsta”, spune Kinga, fără să poată să își controleze lacrimile.

Radu pare că vrea să dea uitării relațiile care nu au funcționat

Pe de altă parte, Radu, aflat pe terasă împreună cu băieții, face dezvăluiri într-o ieșire prin care spune și el tot ceea ce are pe suflet.

„Gata! Nu mai pot nici eu. Sunt opt luni. Este dureros și pentru mine”, a spus Radu

„Dar acum e prea târziu și la revedere!”, a continuat Kinga. Întrebată de Andreea Mantea de ce consideră că e „prea târziu”, aceasta susține că îl vede „din exterior cum se comportă”.

Odată întors în casă, după discuția pe care a avut-o cu băieții, Radu are o reacție surprinzătoare atunci când o vede, pe cran, pe Kinga plângând. „Aoleu! Sper să nu îi mai dea sfaturi iar să ne cuplăm, că nu mai vreau! Nu mai pot!”, a mai spus Radu.

Citeste si: Andreea Mantea se află la Iaşi pentru castingul reality show-ului “Casa Iubirii”

Calendar Ortodox 24 ianuarie 2023: Ce sărbătoare este marți? Rugăciune pentru sănătate și fericire în familie

Aflați de la ce a pornit totul, dar și ce deznodământ a avut acest moment tensionat, mâine, 1 noiembrie, doar pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 16:30!

 


Cookies