Kim Jong Un a recompensat o prezentatoare din Coreea de Nord cu un apartament de lux

,
Kim Jong Un

Kim Jong Un a recompensat o prezentatoare din Coreea de Nord cu un apartament de lux

[Sursa foto: Twitter]

O prezentatoare de televiziune foarte cunoscută din Coreea de Nord a fost recompensată de liderul nord-coreean Kim Jong Un cu un apartament de lux, potrivit AFP.


In articol:

Presa oficială a anunțat că o celebră prezentatoare de ştiri din Coreea de Nord, care a fost pe micile ecrane de mai bine de 50 de ani, a primit un apartament de lux din partea lui Kim Jong Un, potrivit AFP.

Kim Jong Un i-a oferit unei prezentatoare TV cunoscute un apartament de lux

Ri Chun Hi a transmis care sunt cele mai importante evenimente din istoria Coreei de Nord din ultimii 50 de ani, de la moartea „părintelui fondator al naţiunii”, Kim Il Sung, în 1994, până la primul test nuclear făcut în 2006.

Imaginile transmise de presa nord-coreeană o înfățișează pe Ri Chun Hi, în vârstă de 70 de ani, în compania lui Kim Jong Un într-un complex de apartamente localizat pe malul râului, în capitala Phenian.

Citeste si: Phenianul a avertizat că va lovi Coreea de Sud dacă va fi atacat: „Forța noastră de luptă își va îndeplini în mod inevitabil datoria”

Conform agenţiei de ştiri nord-coreene KCNA, prezentatoarea i-a mulţumit liderului comparând apartamentul cu un „hotel”, precizând și că familia sa „a stat trează toată noaptea plângând cu profundă recunoştinţă”.

Kim Jong Un i-a spus că este una dintre „comorile”  ţării după ce a activat ca prezentatoare încă „din copilăria lui”.

Oamenii din Coreea de Nord care „au contribuit la prosperitatea ţării” vor primi locuințe

Coreea de Nord a anunţat finalizarea unui complex de apartamente înainte de aniversarea a 110 de ani de la naşterea lui Kim Il Sung, bunicul lui Kim Jong Un, care va avea loc mâine.

Kim Jong Un a „iniţiat”  donarea acestor apartamente celor  „care au contribuit la prosperitatea şi dezvoltarea ţării”, conform KCNA.

Citeste si: S-au lansat rachete în apropierea circuitului de Formula 1 din Arabia Saudită! Mesajul transmis de conducerea F1

Oficialii americani şi sud-coreeni au atenționat că Phenianul s-ar putea pregăti pentru un alt test nuclear, dată fiind aniversarea bunicului liderului nord-coreean

Phenianul sărbătorește, în mod tradiţional, zilele de naştere ale celor mai importate personalităţi ale Coreei de Nord cu parade militare, teste cu arme sau lansări de sateliţi.

Anul acesta, Coreea de Nord a făcut mai multe teste cu rachete care au început luna trecută cu lansarea unei rachete balistice intercontinentale care ar putea atinge, transportând un focos nuclear, coasta de est a Statelor Unite.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Coreea de Nord își construiește o nouă bază de testare a rachetelor balistice intercontinentale. Kim Jong Un vrea extinderea capacităților nucleare

Joe Biden a ieșit dintr-o carantină de două săptămâni și a plecat direct în vacanță

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Coreea de Nord critică SUA pentru războiul dintre Rusia și Ucraina: „Politica de hegemonie a SUA și a Occidentului, principala cauză a conflictului”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies