Keremcem, protagonistul serialului "Dragoste si secrete", prima iesire in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus! Iata cum a fost surprins alaturi de noua sa iubita!

,

Keremcem a fost surprins in public pentru prima data dupa perioada petrecuta in autoizolare, din cauza pandemiei.


In articol:

Keremcem, aparitie inedita alaturi de Gazal, noua sa iubita! Celebrul actor a fost surprins de camerele de luat vederi ale unui renumite publicatii după ce a participat, împreună cu Gazal, iubita lui de origine iraniană, la aniversarea bunului său prieten, artistul fotograf Mehmet Turgut.

Keremcem si iubita sa, Gazal, declaratii de senzatie!

Renumitul actor a fost întrebat despre perioada de pandemie și a răspuns că, precum toată lumea, a stat acasă, a fost o întoarcere spre sine, a făcut muzică și a avut pregătiri pentru că lumea începe să revină la normal.
Întrebat dacă a gătit în vremea pandemiei, așa cum au făcut mai multe vedete, Keremcem a răspuns afirmativ și a recunoscut că este nevoit să-și ascundă abdomenul. Gazal a fost întrebată dacă a gătit și a spus că a gătit mâncăruri iraniene. Keremcem a mărturisit că trebuie să scape de câteva kilograme pentru noul sezon.

In noul sezon, prioritară va fi muzica pe care o va lansa pe canalul lui de Youtube, Va reveni cu surprize frumoase. Îi stă în obicei să se facă uitat când și când, apoi să revină cu o surpriză.

Citeste si: Keremcem si-a atins obiectivul!

Citeste si: Keremcem, pregatire ca la Hollywood pentru personajul Ali, din serialul "Dragoste si secrete"! Iata cum s-a antrenat celebrul actor cu cei mai buni specialisti in arte martiale!

Citeste

si: Ce spune Keremcem despre partenera sa din serialul "Dragoste si secrete"

Nu a putut spune nimic despre un viitor serial, dar a spus că la toamnă va fi in cinematografe filmul "Dragostea vine daca o chemi", a urmarit filmul, e frumos si s-ar putea sa compuna o melodie pentru acest film.

Cei doi indragostiti au marturisit ca isi doresc să ajunga in Bodrum, la familia lui Keremcem deoarece le este dor, dar nu se stie cand vor reusi.

Spre finalul interviului, Keremcem a fost invitat sa se exprime cu privire la subiectul de actualitate, violenta impotriva femeii. Actorul a spus că nu poate face o referire individuală la cineva, dar consideră că această problemă este o rană sângerândă în țara sa.

"Li se pare o bărbăție să arate că sunt foarte protectori cu mama lor, dar sfârșesc prin a se comporta ca niște stăpâni cu femeia.

Nu este deloc o bărbăție. Ei nu sunt mai bărbați, astfel, ci mai puțin bărbați. Îmi știți atitudinea cu privire la acest subiect. Nu se pune problema de a fi împotrivă, ci nici nu ar trebui să existe așa ceva. Am urmărit și urmărim cu tristețe faptele relatate și ne exprimăm speranța să nu se mai întâmple niciodată!" a spus Keremcem. (sursa: tv100.com, viatacuaromadecafea.com)

 

Citește-ne pe
Citește și:

N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Helmut Duckadam, 'declaraţie de dragoste' faţă de Putin: 'Tu eşti singura mea speranţă să mă vaccinez'

Cutremur în media! S-a aflat cine a fost iubita secretă a lui Mircea Badea. Este celebră și au fost împreună 7 ani

Sevda, protagonista serialului "Dragoste si secrete", surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul celebrei actrite Ozgu Kaya, cand nu se afla in fata camerelor de...

Partenera lui Keremcem din “Dragoste si secrete” a trecut prin momente de groaza! Iata ce a patit frumoasa Ozgu Kaya!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies