Kaya îi cere lui Ender să îi returneze acțiunile lui Șahika. Vezi online live episodul 77 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D vineri, 31 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D vineri, 31 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Prețul Fericirii” va fi difuzat vineri, 31 martie 2023, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00.

Kaya îi cere lui Ender să îi returneze acțiunile lui Șahika, iar Kemir se întâlnește cu Yildiz acasă la el.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Caner si Emir se plâng că s-au săturat de singurătate. Asuman le vine în ajutor, dar în loc să le prezinte niște femei cum se așteptau ei, îi duce la o moschee. Yigit si Lila se logodesc.

Kaya îi cere lui Ender să îi returneze acțiunile lui Şahika, altfel se va despărți de ea. În cele din urmă, Ender îi spune că renunță la acțiuni cu condiția să le transfere fiilor ei.

Citește și: Yıldız din serialul Prețul fericirii, tablou impresionant de familie! Iată cine sunt cele mai dragi și iubite persoane din viața celebrei actrițe Eda Ece!

Yigit și Erim se bucură iar Kaya este mulțumit pentru că el a vrut doar ca ea să renunțe la ambițiile ei. Ender îi zice apoi lui Caner că nu le-a cedat acțiunile, doar a făcut un transfer fals de ochii lui Kaya.

Emir îl ajută pe Kerim să se întâlnească cu Yildiz acasă la el fiindcă ea nu îi mai răspunde la telefon.

Kerim îi povestește întreaga situație și o convinge că nu este nimic între el și Şahika. Astfel, Yildiz si Kerim devin un cuplu. În ziua următoare, Kerim îi zice lui Mert că renunță la planul lor pentru că nu vrea să o piardă.

Yildiz ia încă o decizie pe care o va regreta mai târziu: îl sună pe Halit și îi zice că acceptă să se recăsătorească cu el.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Chiar atunci, Kerim a vrut să își dea demisia dar când află că Yildiz se întoarce la Halit, se răzgândește și merge să o întrebe de ce a făcut asta. Yildiz îi spune că a aflat că el și Şahika sunt într-adevăr împreună dar Kerim crede că doar caută o scuză și că de fapt l-a ales pe Halit fiindcă el e mai bogat.

Kerim se întoarce apoi la firmă și îi spune lui Şahika că ar trebui să se afișeze împreună dacă tot au spus că sunt iubiți. În acea seară, Şahika îl duce la restaurantul unde știe că se vor întâlni Yildiz și Halit.

Citește și: Yıldız din serialul Prețul fericirii, prima apariție în public, alături de logodnicul ei! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Eda Ece de alesul inimii sale, pe malul mării!

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla începând de miercuri, 29 martie, cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe din partea fostului soț Halit (Talat Bulut) iar reacția frumoasei femei va fi pe măsură.

Afra ajunge în stare gravă la spital. Vezi online live episodul 97 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .