Karmen, fiica lui Adi Minune, și-a filmat familia într-o ipostază emoționantă: „Familia înseamnă tot”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 nov 2022, 03:30

Karmen, fiica lui Adi Minune, și-a filmat familia într-o ipostază emoționantă: „Familia înseamnă tot”

Sursa: Instagram Adrian Minune

Karmen, fiica lui Adi Minune, a postat un videoclip pe InstaStory în care și-a surprins familia într-o ipostază emoționantă. Toți membrii familiei sunt adunați la masă și cântă o piesă cu niște versuri care te ating.

În videoclipul postat de Karmen, fata lui Adi Minune, familia manelistului este așezată la masă și toți cântă o melodie despre familie. Versurile sunt de-a dreptul emoționante, iar bucuria se poate citi pe chipurile membrilor familiei Minune.

Karmen Simionescu și-a surprins familia într-o ipostază înduioșătoare: „Familia înseamnă tot”

În videoclipul făcut de Karme, fiica lui Adrian Minune, la masa de familie poate fi observat și Adrian Minune, dar și fiul lui, care are un talent aparte și se pricepe foarte bine atunci când vine vorba de a cânta la

chitară. Aceștia cântă o melodie emoționantă, cu niște versuri care sunt înduioșătoare, despre ce reprezintă familia pentru fiecare membru în parte. Pe chipurile membrilor familiei lui Adrian Minune se poate citi fericirea și sentimentele autentice de care dau dovadă atunci când cântă împreună.

„Pentru mine, pentru mine/ Familia înseamnă tot, tot, tot ce-i mai scump pe pământ/ Pentru ei, pentru toți ai mei, îmi sacrific toți anii până voi muri pentru ei”, sunt versurile emoționante, cântate de familia lui Adi Minune, dar și de manelistul însuși, care a intervenit pentru

un moment.

Citeste si: Adrian Minune, suspectat de trafic de droguri? Cântărețul a spus care este, de fapt, adevărul: "Atâta timp cât poliția..."

Videoclipul a fost preluat de altcineva și postat pe TikTok, unde a adunat aproape 26.000 de aprecieri și numeroase comentarii frumoase de la admiratorii lui Adrian Minune, dar și ai familiei acestuia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„S-a terminat șmecheria când a deschis Adrian gura”, „Am ascultat de 10 ori, mi-a plăcut maxim”, „Familie frumoasă. Doamne, cât de frumos”, au fost câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la videoclipul cu Adrian Minune și familia lui.

Adi Minune i-a fost de mare ajutor fiicei lui, Karmen, în carieră

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a susținut în nenumărate rânduri că a beneficiat de ajutorul tatălui ei în cariera de cântăreață.

„Aș fi ipocrită să spun că nu. Însă tind să cred că am reușit să îmi croiesc un drum al meu în această industrie. Am ales un drum total diferit de cel al tatălui meu și cred că asta m-a ajutat să mă individualizez”, a declarat Karmen Simionescu.

Citeste si: Adrian Minune rupe tăcerea! Cântărețul face noi dezvăluiri despre relația cu Florin Salam: "Nu trebuie să fie lângă mine..."

„Cânt mereu alături de tatăl meu acasă. În ceea ce privește o melodie lansată în acest sens, cred că fiecare trebuie să facă ce știe cel mai bine, iar eu voi rămâne pe zona în care m-ați cunoscut până acum”, a mai precizat fiica lui Adi Minune.