Bucurie mare în familia lui Adrian Minune. Fiica cea mică a artistului a fost cerută în căsătorie în seara de Crăciun. Adriana Simionescu:”Tremur de fericire”

,
Bucurie mare în familia lui Adrian Minune

Bucurie mare în familia lui Adrian Minune

[Sursa foto: Instagram Karmen]

Adriana Simionescu este în culmea fericirii, după ce iubitul ei a cerut-o în căsătorie în seara de Crăciun. Cum a reacționat fiica cea mică a lui Adrian Minune după frumoasa cerere?


In articol:

Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a trecut prin momente extrem de emoționante seara trecută. Partenerul său de viață a cerut-o în căsătorie, chiar la masa de Crăciun.

Cum a reacționat tânăra?

Fiica cea mică a artistului a fost cerută în căsătorie în seara de Crăciun. Adriana Simionescu:”Tremur de fericire”

Ei bine, se pare că seara de Crăciun a fost cea mai emoționantă și frumoasă seară din viața fiicei lui Adrian Minune. Adriana a fost luată prin surprindere de iubitul ei, care a cerut-o în căsătorie, în cel mai frumos moment al serii.

Bucurie mare în familia lui Adrian Minune

Bucurie mare în familia lui Adrian Minune

[Sursa foto: Instagram Karmen]

Sora mai mare a tinerei, Karmen, a imortalizat întreg momentul și a urcat imaginile pe rețelele de socializare, pentru a împărtăși frumosul eveniment cu toți urmăritorii ei. Adriana Simionescu și iubitul ei se aflau pe ringul de dans și, la un moment dat, tânărul s-a pus în genunchi și a făcut pasul cel mare.

Fiica celebrului artist a izbucnit instant în lacrimi, iar răspunsul a fost, bineînțeles, afirmativ.

Cererea a fost una atipică, iar întrebarea pe care iubitul său i-a pus-o a stârnit o mulțime de râsete, iar mama Adrianei, s-a amuzat până la lacrimi când a auzit propunerea tânărului: Vrei să îmi dai teroare toată viața? ”. 

Bucurie mare în familia lui Adrian Minune

Bucurie mare în familia lui Adrian Minune

Tânăra nici nu a stat pe gânduri și a sărit în brațele partenerului său și toată lumea a început să-i felicite. La scurt timp după fericitul eveniment, fiica lui Adrian Minune le-a povestit internauților cât de intens a fost întreg momentul.

Citeste si: Adevărul din spatele imaginilor cu Adi Minune ca livrator de mâncare! Filmuletul a devenit viral pe TikTok

Adriana Simionescu, emoționată până la lacrimi

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a recunoscut că este mai fericită ca niciodată, iar visul ei de a fi cerută în căsătorie s-a împlinit, în seara de Crăciun.

”Tremur de fericire. Nu pot explica în cuvinte ce simt. Cuvintele te iubesc sunt prea mici pentru ceea ce simt în inima mea pentru tine. Atunci când destinul aduce împreună două persoane și acelea devin una, nu poate fi decât mâna lui Dumnezeu. În seara aceasta, când Iisus s-a născut, mi s-a îndeplinit visul. Te iubesc, viitorul meu”, a scris Adriana Simionescu pe Internet.

Adriana Simionescu și iubitul ei s-au mutat împreună încă din luna septembrie. Cei doi se iubesc foarte mult și se pregătesc de nuntă.

Citeste si: Carmen și Adriana Minune vin la Roata Norocului, duminică, 19 decembrie, într-o ediție spectaculoasă, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Petrecere de senzație pentru ziua de naștere a fiicei lui Adi Minune! Karmen Simionescu a împlinit 24 de ani

Adrian Câciu le dă asigurări companiilor: 'PSD are cei mai buni doctori în economie, dar nu neapărat cu diplome, ci doctori de reparat economia'

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Adevărul din spatele imaginilor cu Adi Minune ca livrator de mâncare! Filmuletul a devenit viral pe TikTok

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies