Karma în funcție de data nașterii. Află ce te definește

Author: Ana Dinu
Alege ziua in care te-ai nascut

Tabelul karmic în funcție de data nașterii. Află ce reprezintă cele nouă numere magice Mewa pentru fiecare zi.

Un mit tibetan spune că sufletul se poate reîncarna de nouă ori. Astfel, cele nouă numere magice Mewa reprezintă cele nouă categorii de spirite astrologice. Fiecare număr are o interpretare care are legătură cu relațiile karmice din viața trecută până în viețile viitoare.

Ce reprezintă fiecare Mewa în funcție de data nașterii

Mewa 1- Chikar

Aceste persoane sunt permisive în ceea ce privește viziunea asupra vieții.

Pot părea foarte dechise și prietenoase, însă, în interior au tendița de a fi încăpățânate. Dacă ați avut o copilărie dificilă, este posibil să vă aveți o bătrânețe norocoasă. Dacă sunteți bărbat, veți fi curajos, dacă sunteți femeie, nu vă veți simți inferioară nimănui și vă veți înțelege de minune cu alte persoane puternice.

Sunteți foarte sensibili la boli și sistemul vostru imunitar nu este prea puternic.

De asemenea, sunteți dependenți de dragostea celor din jur, dar tu însuți nu ești prea romantic, este bine știut faptul că ești destul de posesiv cu partnerii tăi.

În momentul nașterii, karma generală indică că te veni renaște fie ca o capră, oaie, lebădă,  o ființă umană care trăiește în munți, fie ca un Naga.

Mewa 2- Ninah

Sunteți o persoană cu caracter plăcut, în general, nu sunteți o persoana nervoasă.

Împărtășiți o mare dragoste pentru prieteni, partneri sau copii, iar respectul este de partea ta. Ambiția vă lipsește cu desăvârșire și nu sunteți foarte inovator, deși aveți un simț ascuțit al detaliilor.

La capitolul iubire, ești mai degrabă emotiv decât să ai capul limpede. De asemenea, sunteți tentați să vă copleșiți partenerii cu afecțiune. Nu sunteți nici bogat, nici sărac.

Într-o viață anterioară, te-ai născut în tărâmuri infernale, după care te-ai renăscut în formata umană actuală.

La momentul nașterii, karma generală indică faptul că te vei renaște fie ca urs, fie ca maimuță, fie ca spirit în tărâmul fantomelor. 

Mewa 3-SumDhing

Sunteți o persoană sociabilă, vorbăreață, optimistă și independentă. Vă mândriți cu o minte foarte pozitivă, dar puteți fi nerăbdător și încăpățânat. Ai capacitatea de a te descurca bine pentru tine și pentru familia ta, fără să ceri ajutor din partea altora.

Vârsta cea mai bună pentru tine este 34 și 38 de ani.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Din punct de vedere fizic sunteți puternic și activ, cu puține boli fizice, dar sunteți predispus la boli psihice și tulburări nervase. În materie de dragoste te maturizezi rapid, dar ești direct și impulsiv în relațiile tale.

În viața anterioasă, ai fost canibal și apoi te-ai renăscut ca elefant, după care ai renăscut în forma ta umană actuală. Renașterea ta actuală a fost condusă de o demonă-rocă, de un spirit șarpe feminin sau de un semizeu elementar, prin urmare ești cunoscut ca fiu/fiică a acestui spirit. 

Citeste si: AUGUST 2021: Horoscop carieră. Zodiile care au noroc la bani în luna august

Mewa 4-ZhiJang

Aveți un caracter convențional, sunteți foarte ascultător față de părinții trăi. Ai bun simț, dar ești indecis și te răzgândești des. Aveți o bunătate naturală de care se poate profita. Aveți posibiltatea de a obține rezultate bune în tot ceea ce faceți, dar meritele vor fi revenidicate de obicei de alții.

Sistemul imunitar este delicat și foarte ușor de perturbat, se știe că sunteți foarte iritabil dimineața. Aveți norocul de a fi un bun comunicator, sunteți foarte descurcăreț în poziții care implică medierea între alții.

Într-o viață anterioară, ai fost un Naga și apoi te-ai născut ca cerb alb, după care te-ai renăscut în forma ta umană actuală. Încarnarea ta actuală ca om a fost ajutată de un spirit Naga de sex feminin alb, de aceea ești cunoscut ca fiu/fiică de Naga. În momentul nașterii, karma generală indică faptul că te vei renaște ca porumbel, cuc sau om cu probleme de auz.

Mewa 5-NegaSer

Instincul de autoconservare este foarte puternic, astfel ai putea fi considerat egosit de către ceilalți. Vă bucurați de o minte stabilă, o credință puternică și un bun control de sine. De asemenea, va trebui să depinzi uneori de părinții tăi și de aceea ești norocos că te-ai născut în locul potrivit. 

Dragostea pentru tine este o necesitate puternică, suneți foarte pasionali, totodată, aveți tendințe dominante în relațiile cu ceilalți.

În viața anterioară, ați fost călugăr sau practicant ascetic, apoi ați renăscut fie ca prinț, fie ca rege. După aceasta, ai renăscut ca spirit, după care ai renăscut în forma ta umană actuală. La momentul nașterii, karma generală indică faptul că vei renaște ca maimuță sau ca găină.

Mewa 6- druKar

V-ați născut cu calitatea de lider, aveți un impuls foarte puternic în viață, aveți obiective înalte  și urâți eșecul. Ai un caracter puternic și intuitiv. De obicei, ești destul de dominator în relațiile tale și poți chiar să faci tot posibilul să fii așa. 

În alte vieți ai fost în tărâmul zeilor, apoi ca o fantomă înfometată, după care ai devenit preot și apoi cerb. La momentul nașterii, karma generală indică faptul că veți renaște ca meditator sau pasăre. Dacă te angajezi în acțiuni negative în această viață, vei renaște ca fiică a unui șaman. 

Mewa 7-DunMar

Ești ager la minte și atent la detalii. Ești optimist ăn viziunea ta, dar ai tendințe manipulatoare. Ești în căutarea fericirii și a libertății. Ești foarte atrăgător și senzual, cu dragoste înnăscută pentru libertate, iar alegerea partenerului potrivit este foarte importantă pentru tine.

În viețile tale anterioare, ai fost un spirit care a trăit pe un munte și apoi a renăscut ca semi-zeu. La momentul nașterii, karma generală indică faptul că veți renaște ca o insectă, un câine sau ca spirit. dacă comandați o statuie a Tarei și vă mărturisiți negativitățile, vă puteți crea meritele necesare pentru a renaște ca om sau ca o persoană hirotonită care păstrează cu tărie disciplina.

Mewa 8-gaiKar

Ai o înfățișare blândă, dar adevărata forță se află în interiorul tău. Ai o minte puternică, o viziune tradițională și îți poți impune voința asupra celorlalți. Sunteți încăpățânat și țineți la opiniile dvs. care nu pot fi schimbate cu ușurință. De asemenea, ai o părere foarte bună despre tine însuți. 

În viețile anterioare, te-ai născut pe un tărâm barbar, apoi ai renăscut într-unul dintre tărâmurile zeilor. În această viață actuală, ești binecuvântat de zeii din Raiul Tushita, de aceea se spune că ești fiul/fiica unui zeu. La momentul nașterii, karma generală indică faptul că veți renaște ca ființă umană de sex feminin. Dacă ai comandat o statuie sau o thangka a lui Buddha Shakyamuni, cel mai probabil vei renaște ca sculptor sau ca o persoană care practică intens spiritualitatea. După aceasta, vă veți naște în tărâmul zeilor.

Mewa 9-GuMar

Suneți sensibil, iar emoțiile vă copleșesc, dar sunțeți și extrovertit. Aveți o viață foarte bună, dar puneți accent pe frumusețea exterioară mai mult.Vă găsiți foarte ușor partneri fie prin înfățișare, fie prin discurs. Sunteți atrăgător și îndrăsneț.

Într-o viață anterioară, v-ați născut ca un spirit care trăia sub pământ, apoi ați renăscut ca un câine într-o familie bogată, apoi ca șaman, iar apoi ca fiul unui medic ceresc într-un tărâm al zeilor. În momentul nașterii, karma generală indică faptul că veți renaște ca un câine, o maimuță sau un sărac dacă vă implicați în acțiuni negative în această viață. Dacă comanzi o statuie sau o thangka a lui Manjushri și te angajezi în recitarea mantrei lui Manjushri, te vei renaște ca fiu al unei familii bogate din Occident sau ca zeu care trăiește în nori.

Citeste si: Care sunt numerele ce îți poartă noroc, în funcție de ziua și luna în care te-ai născut

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!