Karina, in lacrimi dupa ce Andrei a fost nominalizat spre eliminare! Tensiunea cuprinde din nou echipa Razboincilor! Afla cum se vor concentra concurentii echipei albastre la cel de-al doilea joc de imunitate, ASTAZI, de la ora 20:00, la Kanal D!

,

Karina nu este de acord cu nominalizarea lui Andrei si le reproseaza colegile sai alegerea facuta in consiliu!

Citeste si: Razboinicii au decis! Pe cine au nominalizat pentru eliminare! Iata ce reactii s-au starnit imediat dupa verdictul serii, la "Survivor Romania"!

Citeste si: Tensiunile au atins cote maxime in tabara Razboinicilor! Andrei si Lola, cearta apriga in consiliu! Iata ce replici jignitoare si-au spus cei doi coechipieri chiar inainte de nominalizari!

Citeste si: Dan Cruceru, anunt important pentru famiile concurentilor de la "Survivor Romania", in contextul pandemiei de coronavirus! "Noi, aici, suntem in siguranta!" Iata ce a comunicat prezentatorul emisiunii!

 

Citește și:

Momente inedite in tabara Faimosilor! Cezar s-a oferit sa ii tunda cu o maceta podoaba capilara a Elenei! Iata ce look nou are bruneta, dupa interventia lui Cezar!

Holywood-ul este în doliu - Actorul care a redefinit statutul de star de cinema, a murit la 90 de ani

Dan Cruceru, anunt important pentru famiile concurentilor de la "Survivor Romania", in contextul pandemiei de coronavirus! "Noi, aici, suntem in siguranta!"...

Agonie in echipa Razboinicilor si extaz pentru Faimosi! Alice a fost pusa la zid de catre colegii sai, iar Emy a izbucnit in lacrimi! Iata ce reactii au avut concurentii dupa...

Cristina Siscanu, in lacrimi! "Nu mai pot!" Afla ce i se intampla concurentei, ASTAZI, intr-o noua editie-concept incendiara "Bravo, ai stil! Celebrities",...


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies