Kanal D – trei premii la Gala APTR, cu Stirile Kanal D si “Asta-i Romania”

Stirile Kanal D si emisiunea “Asta-i Romania” si-au adjudecat luni, 8 decembrie, trei premii din partea Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania.

Christian Sabbagh a urcat pe scena salii Media a Teatrului National pentru a ridica ravnita distinctie “Jean Louis Calderon” pentru curajul si profesionalismul dovedite  in cazul “Campaniei Libia” - operatiune riscanta in urma careia au fost adusi acasa 33 de romani tinuti sclavi in Libia.

“In 2010, cand am venit la Kanal D, am facut o promisiune: ca voi fi alaturi de oameni. Operatiunea de salvare din Libia a fost incercarea mea de a ma tine de cuvant. Faptul ca ea a reusit si ca zeci de vieti au fost salvate reprezinta pentru mine cel mai mare premiu”, a declatat Christian Sabbagh.


In fiecare an, Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania decerneaza premiile pentru cele mai valoroase productii TV. Printre premiantii editiei de anul acesta a Galei APTR au fost si Irina Pacurariu pentru Documentar Social cu materialul “Exodul mamelor” (TVR1), Dragos Patraru cu “Starea Natiei” – Premiul “One Man Show” (TVR1), emisiunea “In premiera” (Antena 3) – Premiul de Excelenta pentru o serie de reportaje.
##VIDEO128624##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate