Kanal D te face milionar! continua cu noi surprize pentru voi!

Kanal D te face milionar! continua cu noi surprize pentru voi!

Pe parcursul a 3 luni de zile, Kanal D a desfasurat pe pagina de Facebook „Kanal D te face milionar” un concurs in care fanii paginii de Facebook al celui mai indragit concurs de televiziune au raspuns in fiecare zi la o intrebare de cultura generala pentru a intra in cursa pentru un premiu de... milioane!

Chiar daca runda finala s-a terminat si premiul cel mare si-a gasit deja castigatorul, nu exista niciun motiv pentru care noi n-am putea continua sa va testam cunostintele generale asa cum v-am obisnuit! Si pentru ca aplicatia dedicata rundei finale a starnit mult interes din partea voastra, v-am pregatit o surpriza!

Pana la sfarsitul anului, "Vrei sa fii milionar?" va organiza in fiecare saptamana cate un concurs tematic, folosind acelasi mecanism cu care v-am obisnuit:

1 - În fiecare zi, pe pagina de Facebook "Vrei să fii milionar?", in cadrul aplicatiei speciale (CLICK AICI), se va posta o întrebare de cultură generală.

2 - Primii 25 de utilizatori care vor răspunde corect la întrebarea zilei vor fi punctati cronologic de la 25 la 1 punct. (Fanul care a dat primul răspunsul corect va primi 25 de puncte)

3 - La finalul fiecărei zile, vom posta clasamentul intermediar al rundei, pe primul loc situându-se particpantul cu cele mai multe puncte acumulate până la momentul respectiv (Ex: miercuri vom afişa punctajul cumulat la întrebările de luni, marţi şi miercuri)

4 - La finalul fiecărei săptămâni, organizatorul va posta clasamentul rundei şi va desemna câstigatorii ediţiei, pe primul loc situându-se participantul cu cele mai multe puncte acumulate până la momentul respectiv; fiecare rundă va avea 5 câştigători.

5 - Utilizatorii nu au obligaţia de a răspunde la toate întrebările zilnice, departajarea săptămânală făcându-se în funcţie de punctele acumulate.

6 - Fanul pe primul loc al fiecărei runde săptămânale va câştiga un rucsac personalizat, câstigatorii de pe poziţiile 2-5 vor câştiga un tricou personalizat.

Saptamana aceasta (19.12 - 23.12), tema concursului este "pentru copii, despre copii". Folositi aplicatia speciala de pe pagina de Facebook "Vrei sa fii milionar?", care se gaseste AICI, pentru a raspunde la intrebarile zilnice si a intra in competitie pentru premiile puse in joc! Mult succes!

Puteti consulta regulamentul concursului accesand link-ul urmator: Regulament Concurs

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate