Kanal D sustine ce-ti place! Cei mai buni si reprezentativi oameni din showbiz vor fi alesi la Gala On Air Music Awards, pe 15 aprilie

Kanal D sustine ce-ti place! Cei mai buni si reprezentativi oameni din showbiz vor fi alesi la Gala On Air Music Awards, pe 15 aprilie

Star Management premiaza unii dintre cei mai importanti oameni ai industriei muzicale romanesti in cadrul Galei ON AIR MUSIC AWARDS, un eveniment grandios ce va avea loc pe 15 aprilie 2013, in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti.

Gala ON AIR MUSIC AWARDS aduce impreuna pe covorul rosu artisti, producatori, regizori, tehnicieni si alti reprezentanti de seama pentru Industria Muzicala romaneasca.

Evenimentul va incepe la orele 19:00 odata cu aparitia primilor invitati pe covorul rosu, iar gala propriu-zisa va demara la 20:30 si ii va premia pe cei mai buni si reprezentativi oameni din showbiz, alesi dintre cei aproximativ 70 de nominalizati.

Peste 1.000 de invitati vor asista la un show impresionant incluzand, pe langa premierea propriu-zisa, momente live ce se vor desfasura intr-un decor spectaculos, completand un show care se doreste a fi o celebrare a muzicii romanesti.

Dress-code-ul acestei gale va fi black tie, in spiritul premium al acestui eveniment.

Kanal D sustine ce-ti place! Eveniment recomandat de Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate