Kanal D, primul loc în audiențe, cu emisiunea de reportaje „Asta-i România!”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 28 apr 2023, 00:03

Emisiunea “Asta-i România!” continuă să își mențină poziția de lider în audiențe, plasând duminică, 23 aprilie, Kanal D pe primul loc în preferințele românilor, pe targetul Comercial și la nivelul întregii țări, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Ieri, în intervalul orar 14:30 – 16:00, emisiunea “Asta-i România!” a poziționat stația TV pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând 2,5% Rating și 16,1% cotă de piață, pe targetul comercial (21-54 Național ABCD), și 2,8% Rating și 12,8% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară (target Național).

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”, fenomenul drogurilor în școlile din România

Emisiunea “Asta-i România!” continuă să își mențină poziția de lider în audiențe

O medie de 483.000 de telespectatori au urmărit ieri Kanal D în intervalul 14:30 – 16:00, minutul de aur fiind înregistrat la 15:44, când 629.000 de fani ai emisiunii urmăreau reportajele inedite marca “Asta-i România!”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 14:30, la Kanal D!

Citește și: Anunt important despre pensii! Șeful Casei de Pensii: ”Toate aceste calcule se vor face până în luna septembrie”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!