Kanal D, premiat aseara la Gala aniversara a prestigioasei publicatii “Hayat”

,
Ambasadorul Republicii Turcia

Excelenta Sa Fusun Aramaz, Ambasadorul Republicii Turcia in Romania, si Cosmin Cernat, vedeta Kanal D

Cosmin Cernat, vedeta Kanal D, a ridicat onoranta distinctie, in numele Kanal D.


In articol:

Postul de televiziune Kanal D a fost premiat aseara in cadrul Galei aniversare a publicatiei “Hayat”, ziarul comunitatii turce din Romania, care a implinit 22 de ani de existenta. 

Kanal D, premiat aseara la Gala aniversara a prestigioasei publicatii “Hayat”

In cadrul prestigiosului eveniment au primit distinctii o serie de companii de top din Romania care sustin buna colaborare dintre cele doua tari prietene, Romania si Turcia. Printre numeroasele personalitati prezente la eveniment, s-a remarca Excelenta Sa  Füsun  Aramaz, Ambasadorul Republicii Turcia in Romania. 

Cosmin Cernat, vedeta Kanal D, a ridicat onoranta distinctie, in numele Kanal D.

“E o bucurie sa ma aflu alaturi de oameni cu totul speciali, care pun umarul, fiecare in cadrul institutiei, companiei pe care o reprezinta, la buna colaborare a doua tari vecine si prietene, Romania si Turcia. Multumesc in numele managementului Kanal D si al colegilor mei pentru acest premiu”, a spus Cosmin Cernat.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Stirile Kanal D de la ora 12:00 au plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor

Supranumit cel mai bun premier de către Traian Băsescu, Ludovic Orban își anunță candidatura la prezidențiale: De 30 de ani mă pregătesc ca în sesiune şi învăţ

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Florentina Opris si-a sarbatorit ziua de nastere: "Am petrecut romantic, in doi, la un restaurant pescaresc chiar in port, in Varna!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies