Kanal D, postul TV PREFERAT al romanilor inca de la inceputul acestui an! A inregistrat cea mai mare CRESTERE a AUDIENTEI!

Semne bune anul are! Kanal D este preferatul dumneavoastra la inceput de an! Datorita dumneavoastra, telespectatorii nostri dragi, am inregistrat cea mai mare crestere a audientei in prima saptamana din noul an!

Spuneti in fiecare zi „Ne place Kanal D” si noi va multumim pentru asta! Ne aratati, de la an la an, ca ne iubiti tot mai mult si ca aveti incredere in noi! Ne-ati fost alaturi si acum la inceput de an si ne-ati adus in fruntea clasamentului!

Semne bune anul are pentru Kanal D! Postul a inregistrat, in prima saptamana din 2015, cea mai mare crestere de rating comparativ cu anul care a trecut. Aseara, doua milioane de telespectatori au urmarit serialul „Tradarea” si au plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor, in intervalul 20:00-22:15, cu 8,8 puncte de Rating si 16,0% puncte Share. 1.523.000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit indragita productie in intervalul 20:00-22:15, iar in minutul de aur, de la 21:34, 1.875.000 de telespectatori au fost in fata televizoarelor.

Te vreau langa mine”, este emisiunea care a plasat Kanal D pe primul loc in topul audientelor in intervalul 13:30-16:00. Minutul de aur a adus in fata micului ecran, 1. 715.000 de telespectatori.

Kanal D continua si anul acesta seria celor mai bune programe: emisiuni de divertisment, cele mai bune seriale turcesti, reportaje din cele mai inedite colturi ale tarii si stiri care sa schimbe in bine viata fiecaruia dintre noi.

##VIDEO130073##

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate