Kanal D, pe podiumul audientelor, in Prime Time, cu serialul „Ma numesc Zuleyha”

,

Kanal D a fost lider de piata aseara, in Prime Time, cu serialul “Ma numesc Zuleyha”, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Statia TV s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe segmente de public National si All Urban, pe intreaga durata de difuzare a serialului.

Joi, 25 iunie, in intervalul orar 20:00 – 22:00, serialul “Ma numesc Zuleyha” a fost urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, de aproape un milion si jumatate (1.427.000) de telespectatori din intreaga tara. Minutul de maxima audienta, atins la 21:45, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.745.000

de fani ai serialului.

Citeste si: Fekeli, in pericol de moarte, dupa ce Hunkar ii dezvaluie un secret important din trecut! Afla cum va reactiona Yilmaz si ce furtuna se va dezlantui la conacul Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la 20:00, la Kanal D!

​Ieri, in intervalul orar mentionat mai sus, Kanal D a inregistrat 8,1% rating si 21,7% cota de piata, pe targetul National, si 6,5% rating si 16,9% cota de piata, pe targetul All Urban.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Fekeli, in pericol de moarte, dupa ce Hunkar ii dezvaluie un secret important din trecut! Afla cum va reactiona Yilmaz si ce furtuna se va dezlantui la conacul Yaman, ASTAZI,...

Este nebunie în Italia, după ultimele restricții: oamenii au luat cu asalt farmaciile

BOMBĂ! Simona Halep îl distruge pe Ion Țiriac! De ce nu l-a invitat la nunta ei și cine i-a fost NAȘ! Lovitură TOTALĂ

Ziua Drapelului National: de ce are steagul Romaniei 3 culori si de ce au fost alese aceste nuante

Rezultate BAC 2020: cum afli pe edu.ro ce nota ai luat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies