Kanal D, lider de audiență cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la orașe

Author: Alina Petre

Dan Negru

Joi seară, telespectatorii au ales din nou “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, emisiunea care antrenează mintea și vocabularul românilor plasând Kanal D pe primul loc la orașe, în Prime Time. Conform datelor oferite de Kantar Media România, stația a înregistrat 4,3% Rating și 15,5% cota de piață, pe targetul All Urban, în intervalul difuzării quiz show-ului (22:30-24:00). Ediția de aseară a fost urmărită de o medie de 700.000 de fani ai emisiunii din întreagă țară, în fiecare minut al difuzării.

Minutul de aur, atins la 22:39, a adunat în față micilor ecrane, la Kanal D, peste 918.000 de telespectatori din întreaga țară.

Citește și: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, prima opţiune a românilor, în faţa micului ecran

Kanal D, lider de audiență cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la orașe

            În ediția de aseară cinci concurenți și-au exersat spontaneitatea și

cunoștințele de vocabular, în fața a sute de mii de telespectatori care au răspuns și ei, la rândul lor, din fața micilor ecrane, provocărilor de la  “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Câștigătorul ediției de aseară a fost Bogdan Teodor Stănescu, agent broker de asigurări din Pitești, care a reușit să își adjudece suma de 6.300 lei.

Boala cu care Micutzu a învățat să trăiască. Cum reușește să nu se lase copleșit în viața de zi cu zi: „Nu o păcălesc, aia nu e o minciună”

Citește și: Toți au felicitat-o pe Theo Rose! Se întâmplă cu două luni înainte să nască

Citește și: Kanal D, lider de piață la orașe cu prima ediție din noul an a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.