Kanal D, lider absolut de audienta in Prime Time cu cel mai iubit reality din Romania! Peste doua milioane de fani au urmarit editia de aseara “Exatlon”!

,

Editia de aseara a celui mai iubit reality din Romania, “Exatlon”, a fost urmarita in fiecare minut al difuzarii, pe parcursul celor trei ore de difuzare, de peste doua milioane de fani.

Kanal D si-a mentinut si aseara pozitia de lider de audienta in Prime Time, pe toate segmentele de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media, peste un sfert din populatia tarii, atat de la nivelul intregii tari, cat si in randul populatiei de la orase cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, urmareau cu sufletul la gura “Exatlon”.


Source: Kantar Media Romania                   
Date: 28.03.2018                  

 

Citește și:

Fanii Exatlon sunt in stare de soc! S-a aflat numele concurentului eliminat si nu e Oltin Hurezeanu! Cum au reactionat Faimosii cand au aflat ca Oltin ramane alaturi de ei

Diana Bulimar, destin FURAT! "Lumea este nedreapta, nu conteaza cat muncesti!" Trebuia sa participe la Olimpiada din 2012, nu Larisa Iordache! Ce au raspuns oficialii...

Mariana s-a bucurat ca un copil de surpriza pregatita de bunul ei prieten, George! Iata ce dar de suflet a primit fosta razboinica Exatlon si cum a reactionat!

Bia Rus a ingenunchiat concurenta cu momentul ei din aceasta seara, de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Romania 2020 – povestea impresionanta a cinci frati care traiesc intr-un grajd


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies