Kanal D, lider absolut de audienta cu “Puterea Dragostei”! Show-ul matrimonial a inregistrat o cota de piata de peste 22%, pe targetul Comercial!

,

Emisiunea “Puterea dragostei”, difuzata ieri la Kanal D a pozitionat postul TV pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe toate categoriile de public monitorizate.

Show-ul prezentat de Andreea Mantea, in intervalul 13:00 – 15:00, a fost lider de piata absolut, inregistrand o cota de piata de peste 22%, pe targetul Comercial, cu peste 142.000 de telespectatori cu varsta intre 18 si 49 de ani, care au urmarit, in fiecare minut, editia difuzata pe 30 ianuarie. 

Si la nivelul intregii tari, show-ul “Puterea dragostei” a adunat in fata micilor ecrane, in fiecare minut al difuzarii, o medie de aproape un milion de fani (956.000), si o cota de piata de aproape 20%. 

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a inregistrat ieri, in intervalul 13:00 – 15:00, 3,3% rating si 22,2% cota de piata, pe targetul Comercial, 5,4% rating si 19,2% cota de piata, pe targetul National, si 3,3% rating si 13,7% cota de piata, pe segmentul de public All Urban. 

 

Target Comercial

Target National

Target All Urban

Source: Kantar Media Romania

Date: 30.01.2019

Target National

 

Citește și:

Catalin Botezatu a intrerupt jurizarea si a inceput controlul printre concurentele de la “Bravo, ai stil!”. Ce a iesit este inimaginabil!

Raluca, mesaj inedit pentru Ricardo! Iata ce i-a transmis la scurt timp dupa aflarea vestii ca sarmantul tanar va reveni pentru ea, in casa "Puterea dragostei"!

Ce se intampla cu Irinel Columbeanu? Si-a lasat barba si parul lung! Transformarea e socanta: cum arata acum

In curand, la Kanal D, serialul turcesc "Nemilosul Istanbul"

Radio Impuls te provoaca sa castigi o masina! Ce trebuie sa faci? „Casca urechea!”


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies