Kanal D a spulberat audienta aseara cu serialul “Fiica ambasadorului”

,

Stația s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor, pe două categorii de public, înregistrând la nivelul întregii țări o cotă de piață de peste 20% si aproape 2 milioane de telespectatori

Joi, 13 ianuarie, Kanal D a fost lider de piață, în Prime Time, cu serialul fenomen “ Fiica ambasadorului ”, atât în rândul publicului din întreaga țară, cât și în ceea ce privește populația de la orașe. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a înregistrat o cotă de piață de peste 20% pe targetul Național, și peste 17% cota de piață, pe targetul All Urban, surclasând astfel celelalte stații concurente, în intervalul de difuzare a serialului “Fiica Ambasadorului”.

Joi, în intervalul 20:00 – 23:20, Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, cu 9,1 puncte de rating și 20,3% cotă de piață, pe targetul Național, și 7,5 puncte de rating și 17,3% cotă de piață, pe targetul All Urban. Episodul  difuzat aseara a fost urmărit de o medie de peste un milion și jumătate (1.598.000) de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Fiica ambasadorului”, Nare se teme pentru viata ei

Minutul de maximă audiență, atins la 21:27, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, aproape 2 milioane (1.930.000) de fani ai serialului.

Serialul “Fiica ambasadorului”  este difuzat cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Sandra Izbașa, gimnasta de aur a României, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sorin Grindeanu anunță o lege care elimină 'șantajul' constructorilor

BREAKING NEWS! Gata, a început! A fost deschis focul în Ucraina! Au murit cinci militari! Revenim cu detalii!

Ce se întâmplă cu serialul Fiica ambasadorului de la Kanal D! Care sunt noile zile și ore de difuzare!

Simina Loica și Alex Zănoagă se gândesc la un frățior pentru Dominic?! Declarații în exclusivitate despre al doilea copil

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies