Jurații de la “Bravo, ai stil!”, “fierți” pe coafura unei concurente “Ai cea mai cool freză pe care am văzut-o în ultimii ani”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 iul 2023, 15:06

Început de săptămână excelent pentru una dintre concurentele celui mai iubit show cu și despre fashion, din România, “Bravo, ai stil!”, emisiune difuzată la 22:30, la Kanal D.

În ediția din această seară, difuzată de la 22:30, la Kanal D, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilată femeie din România atrage atenția prin modul în care a selectat piesele vestimentare, dar și prin coafură.

“Voiam să spun că ai cea mai cool freză pe care am văzut-o în ultimii ani. Îmi place foarte mult! Cred că ai cel mai modern styling în această seară. Nu mi se pare deloc <cheap> (ieftin – n.r.) materialul din care este făcut sacoul; mi se pare chiar superb acest sacou. (…) Îmi place la nebunie styling-ul, bravo!” este prima reacție a lui Maurice Munteanu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

“Chestiunea este că nu știu de unde ai procurat piesele, că sunt foarte frumoase! Îmi place foarte mult ceea ce porți (…) Să știți că și noi suntem inspirați de lucrurile frumoase, pe care le purtați de foarte multe ori. Nu doar comentăm, observăm, judecăm…”  spune Raluca Bădulescu.

 Alexandru Abagiu apreciază și el nu doar opțiunea vestimentară a concurentei, ci și îndrăzneala acesteia în privința alegerii coafurii.

“Având în vedere că porți un sacou ce poate fi purtat pe ambele părți, te aplaud că ai decis să-l porți pe partea aceasta (…) Îmi place că l-ai asortat cu flip cornrows (pieptănătura – n.r.)” p unctează juratul.

Cine este concurenta care s-a bucurat de aprecierea totală a juraților, cum arată ținutele concurentelor, cum sună poveștile și cum se văd defilarile acestora veți putea afla urmărind ediția din această seară “Bravo, ai stil!”, difuzată la 22:30, la Kanal D.

Emisiunea prezentată de Ilinca Vandici poate fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 22:30, la Kanal D.

 

Taguri: