Juratii de la “Bravo, ai stil!” au iesit la distractie, in club! Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu, Razvan Ciobanu si Ilinca Vandici au mers la petrecerea NYX!

Zi de distractie, miercuri, pentru echipa juratilor de la “Bravo, ai stil!”, cel mai tare show fashion difuzat de Kanal D.

Desi era mijlocul saptamanii si abia incheiasera o zi plina de filmari, Iulia Albu, Raluca Badulescu, Razvan Ciobanu, Ilinca Vandici si Maurice Munteanu au iesit impreuna in club. Insotiti de Haluk Kurçer, presedintele executiv al Kanal D in Romania, si Ugur Yesil, director general Kanal D, juratii, alaturi de prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, au raspuns invitatiei de a participa la petrecerea NYX Professional Makeup.Petrecerea a avut loc intr-un club din zona de Nord a Capitalei, locatie care devenise aseara cel mai cautat loc din Bucuresti. Iar atmosfera a fost cea promisa de organizatori, pentru ca muzica de club a fost mixata de DJ Vali Barbulescu, unul dintre cei mai buni DJ din Romania.

Pe parcursul serii, cei din echipa Kanal D s-au intretinut cu gazdele, au discutat si socializat cu specialistii si alte vedete prezente si ele la petrecerea de lansare. Destinsi si relaxati, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Ilinca Vandici s-au simtit fabulos, motiv pentru care si-au facut o serie de selfie-uri pozandu-se impreuna. Alaturi de ei s-a aflat si designerul Razvan Ciobanu, invitat constant in show-ul de fashion de la Kanal D.

Si pentru ca party-ul a fost unul reusit si rasetele si veselia au fost in toi la masa lor, juratii show-ului “Bravo, ai stil!” si-au promis sa repete figura si sa iasa mai des impreuna in club.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate