Juratii “Bravo, ai stil! Celebrities”, la testul suprem de sinceritate!

,

Vanatoarea de stele continua si in editia din aceasta seara, la “Bravo, ais til! Celebrities”, puncte atat de importante pentru celebritatile acestui sezon. Astazi, de la ora 23:00, la Kanal D, concurentele sunt gata  de o noua defilare pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, in goana dupa stelele care conteaza atat de mult in clasamentul saptamanal, in editiile eliminatorii.

Asa cum ne-au obisnuit, cei trei jurati, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Catalin Botezatu debordeaza de sinceritate si, cu o relaxare totala, vor oferi detalii despre ei nestiute pana acum de fanii lor. Astfel in una din pauzele de la filmari, cei trei jurati vor raspunde cu sinceritate tirului de intrebari incomode, intitulat “Am/N-am!”

Daca au scapat de o amenda de circulatie, doar pentru ca sunt celebri, daca s-au cautat singuri pe Google si cine a ramas blocati in lift vreodata veti putea afla urmarind o editie fabuloasa a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D!

 

 

Citește și:

Ploua cu laude la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce concurenta i-a uimit pe jurati cu stylingul propus in aceasta seara! “Tu poti fi considerata un reper in moda romaneasca!”

Economia Statelor Unite a înregistrat o creştere istorică de 33,1% în trimestrul al treilea

Seher isi “demasca” fiica! Afla ce se va intampla cu Ceren si cu marile ei ambitii, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Nemilosul Istanbul", de la ora 20:00, la...

Patru cutremure într-un interval de doar câteva ore! Ce magnitudine a avut cel mai puternic seism și unde a fost resimțit?

Viorel Catarama, urmatorul invitat la „40 de intrebari cu Denise Rifai”


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies