JOCURILE OLIMPICE 2012, JUDO: Corina Caprioriu, MEDALIA DE ARGINT in finala la 57 KG!

JOCURILE OLIMPICE 2012, JUDO: Corina Caprioriu s-a calificat in sferturi LA 57 KG!

Corina Caprioriu, reprezentanta Romaniei la Jocurile Olimpice 2012 de la Londra s-a calificat, luni, in finala categoriei de 57 de kilograme castigand medalia de argint.

Corina a infruntat-o in semifinala pe americanca Marti Malloy, pe parcursul luptei ambele sportive au primit penalizari.  Cu toate ca agresivitatea americancea era din ce in ce mai evidenta, Corina a contracarat de fiecare data. In ultimele 7 secunde Corina a reusit un ippon spectaculor, ceea ce i-a adus calificarea in finala olimpica.


Asadar, sportiva s-a calificat fara sa mai lupte, ea a intrat in concurs la judo, in saisprezecimile categoriei de 57 de kilograme, unde a invins-o pe chinezoaica Hui Wang. Corina Caprioriu o va confrunta in sferturi pe Hedvig Karakas, din Ungaria.

 

Delegatia Romaniei a obtinut pana acum o medalie olimpica , argint, obtinuta de Alina Dumitru la categoria 48 de kilograme. Andreea Chitu (52 kg) si Dan Fasie (66 de kg) au fost eliminati in cel de-al doilea tur secund al competitiei. Delegatie Romaniei la judo mai este reprezntata si de Valdut Simionescu si Daniel Brata (100 kg).

Corina Caprioriu aduce a treia medalie olimpica pentru Romania, dupa aurul castigat de Alin Moldoveanu la tir si argintul Alinei Dumitru la judo la categoria 48 kg.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate