Jennifer Aniston i-a invitat pe Brad Pitt si Angelina Jolie la nunta ei cu Justin Theroux VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:37

In viata celebritatilor de peste Ocean e agitatie mare! Se aude ca Jennifer Aniston si Angelina s-au pupat si s-au impacat, asta dupa ce ani la rand erau dusmance de moarte!

Se mai zvoneste ca niste rochii au provocat un scandal ca la usa cortului intre o printesa si o vedeta de carton, iar Christina Aguilera a calcat din nou stramb. Despre cine este vorba, aflam imediat!

Dupa ce Angelina Jolie i-a şutit barbatul lui Jennifer Aniston s-a declansat un razboi urias, cele doua dive ajungand dusmance de moarte! Iata totusi ca…viata este uneori mai ceva ca o telenovela. Presa scrie acum ca Jenn si Angi sunt pe cale sa se pupe si sa se ia in brate, manate de sentimente mai bune.
Jennifer planuieste o nunta in mare secret alaturi de Justin Theroux, iar prieteni apropiati ai cuplului au declarat pentru revista Grazia ca Brad Pitt si Angelina sunt invitati la nunta! “Jenn e fericita acum si isi doreste sa stearga trecutul pentru a se putea concentra asupra viitorului”, se mentioneaza in revista. Zau ca daca Angelina o sa ajunga domnisoara de onoare a lui Jennifer, atunci chiar ca ne urcam pe pereti!

Christina Aguilera iar a dat CHIX din punct de vedere vestimentar! La gala American Music Awards, pe covorul rosu….vedeta
a purtat o rochie, care i-a scos in evidenta fundul de mamacita, uriasss nevoie mare, iar pe scena… si-a indesat kilogramele numeroase intr-un corset de dimenisiuni mici, crezand ca astfel reuseste sa fie sexy. Da. A cantat perfect, insa aparitia a fost… dezastruoasa!!!
Fetele rele si sexy- Rihanna si Kate Moss si-au dat mana pentru a realiza o sedinta foto in-cen-diaraa! Ipostaze erotice, atingeri indraznete si scene sado-maso! Asta se vede in pictorialul semnat de Mario Testino pentru V Magazine.

Penelope Cruz a pozat mai sexy ca niciodata pentru un calendar de exceptie al unui brand de bautura! Dupa Eva Mendes sau Jessica Alba a venit randul lui Penelope sa straluceasca intr-un astfel de pictorial anual. Sedinta foto a fost semnata de Kristian Schuller si a costat peste 100.000 de euro, iar onorariul lui Penelope a fost separat si confidential!