Jador și Georgiana, din nou împreună? Artistul a făcut mărturisiri uimitoare: ”Este femeia care mă face cel mai fericit”

,
Jador și Georgiana, din nou împreună? Artistul a făcut mărturisiri uimitoare: ”Este femeia care mă face cel mai fericit”

Jador si Georgiana, impreuna?

Jador și Georgiana Elisei formează din nou un cuplu? Artistul a făcut dezvăluiri incredibile despre relația cu tânăra.


In articol:

Recent, Jador a vorbit despre relația cu Georgiana Elisei. Din spusele artistului se pare că cei doi se află încă în tachinări, explicând că au o legătură complicată.

Jador și Georgiana, din nou împreună?

Jador a declarat că încă se întâlnește cu Georgiana, însă gelozia îi aduce în situația de a se despărții destul de des, având o multitudine de dispute din cauza fanelor artistului.

În cadrul unui interviu pentru theXclusive, Jador a vorbit deschis despre partenerele din viața lui, dar și despre femeia care l-a marcat cel mai tare.

Jador și Georgiana, din nou împreună? Artistul a făcut mărturisiri uimitoare: ”Este femeia care mă face cel mai fericit”

Jador, despre relatia cu Georgiana

Citeste si: Jador, gest neașteptat în avion! „Vreau să ne căsătorim aici” Cine este femeia care l-a cucerit pe manelist

Despre fosta lui iubită, Georgiana Elisei, are numai cuvinte de laudă și a recunoscut că este singura persoană care l-a văzut așa cum este el cu adevărat. Cu toate acestea, Jador a mărturisit că este femeia care îl face fericit, dar care îl face să fie și trist de cele mai multe ori.

”Ea m-a văzut mereu așa cum sunt eu. Nu aș suporta vreodată să pună mână pe femeia mea.

Care este femeia mea, este a mea! Nu aș suporta gândul ăsta! Dacă m-ar înșela pe mine o femeie, m-ar distruge psihic.

Nu aș putea să spunem nici că suntem împreună, nici că nu suntem. Nici eu nu știu ce e.. Este femeia care mă face cel mai fericit uneori, dar e femeia care mă face cel mai nefericit uneori. Prea multă gelozie. A luptat foarte mult. Mi-a reproșat de la Puterea dragostei..”, a declarat Jador în emisiunea online de la theXclusive. 

Jador și Georgiana, din nou împreună? Artistul a făcut mărturisiri uimitoare: ”Este femeia care mă face cel mai fericit”

Jador, despre gelozia Georgianei

Georgiana se supără atunci când fanele îi dă mesaje lui Jador, chiar dacă acesta a jurat că nu răspunde avansurilor lor.

”Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apari la televizor,  fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu. Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui.

Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa”, a mai adăugat artistul.

Citeste si: Jador a marturisit TOTUL! De ce Georgiana NU vrea sa fie vazuta cu el. Ce ar face cantaretul daca ar fi inselat de iubita lui?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jador a marturisit TOTUL! De ce Georgiana NU vrea sa fie vazuta cu el. Ce ar face cantaretul daca ar fi inselat de iubita lui?

Florin Cîțu: Dacă văd derapaje la buget merg în PNL să vedem dacă mai continuăm cu PSD. Nu este o coaliție cu cec în alb!

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Jador, gest neașteptat în avion! „Vreau să ne căsătorim aici” Cine este femeia care l-a cucerit pe manelist

Incredibil cum arata telefonul lui Jador! Castiga mii de euro la o cantare, dar se afiseaza cu asa ceva! Cantaretul vorbeste pentru prima data despre substante interzise, alcool...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies