VIDEO Jador, marele absent de la botezul fiului lui Culiță Sterp! Ce foști Faimoși de la Survivor România au fost prezenți la marele eveniment

Author: Alice Popescu

Ce fosti Faimosi de la Survivor Romania 2021 au fost prezenti la botezul baiatului lui Culita Sterp

Sursa: Captură KANAL D

Culiță Sterp și-a botezat fiul, iar întreaga familie, rude și prieteni apropiați au fost prezenți la evenimentul cu ștaif organizat de fostul Faimos de la Survivor România 2021.

Culiță Sterp și-a botezat fiul în urmă cu o zi, iar întregul eveniment a fost o adevărată sărbătoare pentru familie și prietenii apropiați.

Din imaginile publicate pe conturile de socializare ale lui Culita și apropiaților lui, se poate vedea că evenimentul a fost unul foarte restrâns participând doar familia și câțiva zeci de prieteni apropiați. 

Jador nu a fost la botezul fiului lui Culita Sterp

Încă de când se afla la Survivor România 2021, Culiță a promis că își va invita la botez cei mai apropiați prieteni pe care și i-a făcut în competiție.

Astfel, s-a ținut de cuvânt și la eveniment au fost invitați Ștefan Ciuculescu, Irisha, dar și Sorin Pușcașu din echipa Războinicilor cat si Cucu tot de la Faimosi. Andrei Ciobanu din primul sezon Survivor România a participat și el împreună cu Marilena Cuciurean, iubita lui și fosta concurentă din echipa Războinicilor din acest sezon. Andrei a rămas apropiat familiei și mai cu seama lui Iancu, fratele lui Culita care și el a fost la Războinici în competiția Survivor România.
Însă, deși s-au înțeles că frații chiar dacă au avut unele divergente, marele absent de la botez a fost Jador. Posibil, cântărețul să nu fi putut ajunge din cauza unor angajamente muzicale la care este antamat. 

Citeste si: A fost sau nu prezenta mama Geta la botezul fiului lui Culita Sterp? Cine a dat-o de gol pe cea mai celebră mamă și ce poze au ieșit la iveală cu ea

Ce fosti Faimosi de la Survivor Romania 2021 au fost invitati la botezul fiului lui Culita Sterp

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Gașca veselă de la Survivor România 2021, Ștefan Ciuculescu, Irisha și Sorin Pușcașu au plecat împreună la drum și chiar au intrat într-un live la Teo Show în emisiune unde au vorbit despre botez și despre posibilă apariție a mamei Geta la eveniment.

"Noi o să ducem plicul și o să ia mami și tati ce trebuie. Eu, din ce am vorbit cu Culiță despre situația familiei, sper să nu pună ego-ul în față și unul dintre ei să nu fie prezent (n.r. mama Geta sau tatăl lui Culiță) la acest eveniment foarte important din viața lor și sper ca acest copil să îi împace, să îi unească.", a declarat Irisha. 

In urma cu cateva zile, chiar Culita Sterp a afirmat ca mama lui sta in dubii daca sa vina sau nu la botez avand in vedere ca nu isi vorbeste cu fostul barbat de peste 10 ani si nu ar vrea sa dea ochii cu el.

„Regele și regina”. Jador, apariție surprinzătoare alături de o femeie cunoscută în România! Fotografia care a pus fanii pe jar

Acum o să vedem ce o fi, noi sperăm să vină amândoi și să nu facă copilării de genul.  Sunt oameni mari, sunt maturi. Fiecare dintre eie e liber oarecum să aleagă ce să facă în viață. Cred că o să se înțeleagă și nu o să fie nicio problemă. Se întâlnesc după atâția ani, dacă vor să vorbească bine, dacă nu iarăși bine, dacă vor să se împace.

Glumesc, mama zice că nu și el zice la fel, că nu. Sunt orgolioși amândoi. Eu mi-am făcut datoria față de amândoi, îi aștept să vină cu drag. Sunt sigur că o să vină amândoi, sper să nu facă vreo prostie unul dintre ei”, a anunțat Culiță Sterp.

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!