Jador, aparitie uluitoare cu un bebelus in brate! Iata cum a fost surprins fostul concurent de la "Puterea dragostei"!

Author: D.I.
Actualizat: 30 apr 2020, 17:07
Foto(5)

Jador a fost unul dintre cei mai indragiti concurenti de la "Puterea dragostei".

Jador a venit anul trecut la "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si cauta marea iubire, insa soarta nu a fost de partea lui, deoarece a avut parte numai de deziluzii.

Desi a sperat pana in ultima clipa ca va putea reinnoda la un moment dat relatia cu Simina, Jador nu a reusit sa isi vada visul implinit, deoarece tanara l-a ales pe Alex Zanoaga.

In urma cu ceva timp, Jador a primit cea mai amare lovitura din partea Siminei, atunci cand a aflat chiar de la ea ca s-a logodit cu iubitul ei si apoi lovitura de gratie cand a auzit ca cei doi chiar s-au casatorit.

Vestea a cazut ca un trasnet peste Jador, insa acesta tot nu s-a resemnat definitiv ci a continuat sa spere ca Simina se va desparti de Alex si va reveni in bratele sale.

Dar totul avea sa fie pecetluit in momentul in care Simina si Alex au decis si data nuntii, iar Jador a fost nevoit sa o uite definitiv pe fosta lui iubita. Desi a dovedit mereu ca este un barbat ambitios si puternic, Jador a fost de-a dreptul ingenuncheat de durerea pricinuita de despartirea definitiva de Simina. 

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Citeste si: Andy, dezvaluiri uluitoare despre Andreea Oprica! E totul gata intre ei acum

Citeste si: Mary a recunoscut ca a INSELAT! Aceasta a spus totul pe o retea de socializare: ''Oricine face asta''

Jador, aparitie uluitoare cu un bebelus in brate! Iata cum a fost surprins fostul concurent de la "Puterea dragostei"!

Timpul a trecut si Jador se pare ca a inceput sa dea uitarii trecutul trist si sa se dedice trup si suflet meseriei sale. Acesta a incheiat orice legatura si cu Ella, cea pe care a recunoscut la un moment dat ca o place, pe cand se aflau in casa "Puterea dragostei".

Exclusiv! Cine este noul iubit al Ștefaniei de la Casa Iubirii și unde l-a cunoscut. Bruneta are deja o relație serioasă cu el:

Recent, Jador a publicat pe contul lui de socializare cateva filmulete in care apare tinand in brate un bebelus. Fanii au fost uimiti initial, insa Jador a explicat ca este unul dintre cei doi copii ai unchiului sau, Iulian, care este tot cantaret.

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies