Jador a ajuns pe mâinile medicilor și a făcut un anunț groaznic! În ce stare se află manelistul: „În cazul în care nu o să mai fiu, vă dau vouă muzica mea”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 15 iun 2023, 09:01

În ce stare se află manelistul

Sursa: Instagram Jador

În urmă cu doar o zi, Jador a făcut un anunț care a cutremurat toată comunitatea sa de fani. De pe patul de spital, cântărețul și-a anunțat finalul carierei, la doar 28 de ani.

Jador a anunțat, ieri, 14 iunie 2023, că a decis să-și încheie cariera la 28 de ani din cauza problemelor de sănătate.

Jador a ajuns pe mâinile medicilor și a făcut un anunț groaznic

„Vă anunț, cu părere de rău, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei! 

Citește și: Jador își mărește familia! Artistul este dispus să facă orice ca să nu mai fie singur: „Nu contează nimic”

Ultima piesă va fi în luna decembrie… împreună cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea este mai importantă! Anul acesta, cât ne mai rămâne, sper ca dumnezeu să mă mai țină și să pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor muzica mea gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj.

Aveți grijă de sănătatea voastră!”
, este mesajul transmis de Jador, pe Instagram.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Oamenii au reacționat imediat la anunțul trist și s-au gândit că este o glumă dar, din păcate, șansele sunt slabe ca artistul să fie pus pe șotii, căci nu e prima dată când ajunge la spital anul acesta.

Jador are mai multe probleme de sănătate

Pe 16 aprilie 2023, Jador a ajuns de urgență la spital. După ce i s-a administrat o perfuzie, artistul și-a anunțat fanii că se simte mai bine. 

„Dragilor, sunt bine (…) Sunt bine, sunt forță. Mi-am făcut o doză de vitamine, totul e bine, stați liniștiți”, a transmis Jador, atunci, pe Instagram.

Citește și: Premieră în showbiz-ul românesc! Jador și Andreea Bălan s-ar fi sărutat în mașina artistei, după ce l-a luat de la o petrecere

Jador provine dintr-o familie modestă din Bacău, având o copilărie care l-a pus la grea încercare. Niciodată nu a avut îndeajuns de multe resurse pentru a trăi, dar a reușit să-și depășească limitele și să fie un elev eminent.

Faptul că avea o situație financiară proastă nu a fost un motiv pentru Jador de a-și opri studiile, ci dimpotrivă, a fost determinat să învețe cât mai mult. Și-a luat examenul de licență și a făcut masterul la ASE, conform spuselor lui. Pe lângă faptul că mergea la școală, lansa și piese care i-au adus faimă în toată țara.