Jack Daniel`s Studio No. 7 a prezintat concertul Mihai Margineanu la Hard Rock Cafe

Jack Daniel`s Studio No. 7 prezinta concertul Mihai Margineanu la Hard Rock Cafe

Jack Daniel`s Studio No. 7 si Sprint Media a prezintat joi, 25 octombrie, la Hard Rock Cafe un concert 100% live sustinut de Mihai Margineanu. A fost un show de exceptie, 100% Live, unde pasiunea pentru muzica si inCANTAREA publicului spectator au fost pe primul loc.

La 37 de ani, Mihai Margineanu nu a ezitat sa debuteze in muzica. Si a reusit s-o faca cu brio, devenind rapid cunoscut sub numele de scena, imprumutat de la una dintre piesele sale de rezistenta, "Gore din Chitila". Desi nu are un stil muzical definit, interpretand "cantece vechi romanesti", din care nu are de gand sa traiasca, muzica fiind pentru el doar un hobby pe care-l impartaseste cu prietenii sai buni, adica publicul, dupa cum el insusi declara.  

Piese precum "Ce mult te-am iubit Paraschivo", "Ma iubeste femeile", "Gore din Chitila", dar si piese sensibile precum  "A fost odata" sau "Mai stii" vor putut fi ascultate joi seara, in Hard Rock Café.

Biletele la evenimentul "BestMusic cu Margineanu" au fost puse in vanzare in reteaua IaBilet.ro

Seria de evenimente "BestMusic cu..." continua in Hard Rock Cafe in fiecare joi: 

Citeste si: Lovitură cumplită pentru cei care stau la bloc. E vorba de apa caldă. Autoritățile sunt depășite - capital.ro

 

- Fady & The Zaidans in data de 01.11.2012

- Voltaj in data de 08.11.2012

- Vama in data de 29.11.2012

  

Biletele la concerte vor putea fi achizitionate atat online, pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro, www.magazindebilete.ro sau prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia, cat si direct din Hard Rock Cafe. Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal."

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies