Iulia Albu sterge pe jos cu tinutele vedetelor! Pe cine a mai criticat vedeta

Iulia Albu a dat din nou verdicte joi seara. Ea a notat tinutele vedetelor si a criticat aparitiile nepotrivite.

 Alina Eremia. Nu inteleg flocaselile astea. Nu inteleg aceasta accesorizare. Nu vad tinuta in totalitate, ci ca pentru ca nu este intoarsa spre noi. Nota mea este 2.


 
Andreea Balan. Manichiura este nefacuta de vreo trei saptamani, iar pantofii aia nu se poarta nici in partile limitrofe ale centurii Bucuresti. Imi place foarte mult case-ul telefonului ei ca este roz. Va primi -21.
Bianca Dragusanu. E important sa iti balansezi lucrurile pe care le porti pe maini. E o tinuta decenta. As aprecia daca ai iesi din zona asta de pitiponceala. Va primit nota 3.
Liviu Teodorescu. Are o tinuta decenta. Imi place o maleta. Imi place ca a mers pe all black in partea de jos. Este o aparitie decenta. Primeste nota 9.

Jorje. Daca m-as uita de la brau in jos as zice ca e Tanta. In ultima vreme el are o cadere. Este o tinuta gresita pentru el. Nu inteleg ce flendura in jus. Este o tinuta de strada de iarna. Va primi o nota de bau.

Giulia. Aparitia este ok. as fi preferat sa aiba o altfel de geanta. Ar fi primit o primit o nota foarte mare daca nu ar fi avut un sutien negru pe dedesubt. O sa-i dau o nota de 0.

 

Malvina Cervensky. Este o tinuta plictistoare, dar corecta. Imi place ca si-a ales aceasta fusta si imi place topul pe care il poarta. Mi se pare ca duce tinuta intr-o zona a anulor '60. Va primi un trofeu wow.


 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate