Iulia Albu le-a facut o SEARA NEAGRA vedetelor imbracate dupa ureche! "Arata ca o pensionara care s-a dus in Las Vegas!". Vezi pe cine A DESFIINTAT fashionista FOTO

Iulia Albu le-a facut o SEARA NEAGRA vedetelor imbracate dupa ureche! Arata ca o pensionara care s-a dus in Las Vegas!. Vezi pe cine A DESFIINTAT fashionista FOTO

Iulia Albu a venit in platoul emisiunii WOWbiz, unde a facut politia modei.

A inceput cu Andreea Ibacka, pe care a desfiintat-o, spunand ca se imbraca mereu foarte prost.

"Andreea Ibacka este o fata foarte frumoasa, care se imbraca foarte prost mereu. Nu inteleg de ce alege mereu sa poarte rochii de nasa. Rochiile ei arata ca si cum ar fi fost cumparate din Bucur Obor. Cabral la fel, nu stiu de ce poarta roz, nu stiu de unde au ajuns sa fie apreciate aceste combinatii. Nota 5 pentru ea".

Referitor la Ozana Barabancea, Iulia Albu a declarat ca arata ca o pensionara care pare ca s-a dus la Las Vegas sa isi joace pensia.

"La Ozana Barabancea nu am ce sa zic. Acele perechi de ochelari de soare le-am vazut doar la Zina Dumitrescu, nu au ce sa caute. Pare ca o pensionara care s-a dus la Las Vegas sa isi joace pensia. Poseta ei nu este o poseta, este o papornita. Din punct de vedere vestimentar este o catastrofa umblatoare. Nota 4".

Cel mai dur verdict a fost in cazul Iuliei Jianu, careia i-a dat nota 1.

"Julia Jianu - zici ca e in lacul lebedelor. Nu am vazut o rochie mai urata in viata mea, ce a facut, a jumulit toate lebedele? Are parul ars, si diadema aceea...parca s-ar vrea un fel de Barbie, dar mai urata. Ii dau nota 1".

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate