Iulia Albu, in juriul show-ului „Bravo, ai stil!”

Iulia Albu este unul dintre cei trei membri ai Juriului show-ului „Bravo, ai stil!”, ce va intra in grila de toamna a Kanal D.

Critic de moda acid si influent, Iulia Albu este o prezenta care nu te poate lasa indiferent, prin extravaganta, atitudine si discurs. De-a lungul timpului, comentariile taioase si pertinente la adresa modului in care se imbraca vedetele autohtone au facut din Iulia Albu un personaj temut si credibil deopotriva.

"Cu siguranta vom avea parte de o competitie  foarte interesanta, creativitatea si abilitatile concurentelor privind compozitia si cromatica vor fi solicitate la maximum. Ma astept la multa imaginatie, la interpretari cat se poate de personale si la foarte multe surprize", a spus Iulia Albu.

Iulia Albu este absolvent UNARTE (Universitatea Nationala de Arte Bucuresti), sectia Moda, a colaborat cu branduri de renume, a fost fashion editor pentru publicatiile „Ideal Mariaj” si „The Grand Magazine”.

Citeste si: SE PREGĂTESC pentru ce e mai rău! Tătaru: Capacitatea este aproape de maxim - capital.ro

De asemenea, a colaborat cu „OK Magazine” pentru rubrica „Politia modei”. Pe Iulia Albu o puteti urmari, in fiecare joi, in show-ul de noapte „WOWbiz”, in cadrul rubricii „WOW sau Bau-Bau? Verdict Iulia Albu”, un proiect ambitios si de succes, unicul de pe piata TV din Romania in zona de fashion police.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un format international de succes (format orginal: My Style Rocks), ce va intra in grila de toamna a Kanal D.

Concurentele vor evolua in fata unui juriu competent si a telespectatorilor pentru a demonstra ca au atitudinea si stilul necesare pentru a castiga marele premiu – 100.000 de lei si o colaborare ce  le poate aduce succesul in televiziune.

Emisiunea îmbină divertismentul cu probele de stil şi conflictele inerente unei astfel de competiţii. Podiumul este pretextul pentru că participantele să arate cât de bine se simt în pielea lor, să cucerească telespectatorii şi juriul.

Pana in acest moment, peste 3000 de concurente s-au inscris in cursa pentru cel mai asteptat show al toamnei. In continuare, reprezentantele sexului frumos dornice sa isi puna in valoare personalitatea prin tinuta, in emisiunea „Bravo, ai stil!”, sunt invitate sa se inscrie pe pagina casting.kanald.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies