Iulia Albu, despre buzele rujate in doua culori: "o alternativa amuzanta la clasicele red lips"

Editor: Alexandra Dragos Author: M.A.
Actualizat: 26 feb 2017, 22:27

In urma cu aproximativ o saptamana, Iulia Albu a participat la un eveniment monden la care a reusit sa fie din nou in centrul atentiei.

In afara de costumatia aleasa, fashion-editorul a apelat la un make-up inedit!Prezentatoarea rubricii “Verdict Iulia Albu” de la Kanal D a starnit reactii in momentul in care a aparut, pe covorul rosu, in cadrul unui eveniment monden. Iulia adora sa experimenteze noua moda si nu-i este frica sa apara “ciudat” imbracata sau machiata la evenimente. Recent, celebrul fashion editor a abordat un make-up inedit: s-a rujat cu doua nuante de ruj.

Si asta nu e tot! Fashion editorul s-a dat cu ruj si pe… dantura!

Maurice Munteanu a spus cine este cea mai frumoasă femeie la ora actuală din București:

Tipul acesta de make-up este o alternativa amuzanta la clasicele red lips. Promovate in show-uri de moda si in editorialele de beauty, desigur, in afara tarii, aceste variatiuni sunt o varianta interesanta de abordare a unui machiaj de altfel clasic. Nu ma astept sa vad prea curand asimilat de piata acest trend, reticenta romanilor fiind deja de notorietate.

Tusa finala a make-up-ului a constituit-o “amplasarea” unei “pete” de ruj pe dantura pentru un zambet Isabella Blow- esque
”, a declarat Iulia Albu.

Pe Iulia Albu o puteti urmari in fiecare joi seara, la Kanal D, prezentand rubrica “Verdict Iulia Albu”, in cadrul emisiunii “ WOWbiz ”.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

 

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”