Iulia Albu, CONFESIUNI IN EXCLUSIVITATE despre un divort asteptat

Divort sau impacare? Iulia Albu si Mihai Albu isi fac declaratii fierbinti pe un site de socializare.

A trecut mai bine de o saptamana de cand sotii Albu s-au mutat in locuinte separate. Mihai Albu a ramas in apartamentul in care a locuit alaturi de Iulia si fiica lor, iar fashion editorul s-a mutat intr-o alta locuinta, dar situata in acelasi bloc pentru ca fetita lor, Mikaela sa nu fie traumatizata de schimbari bruste din viata parintilor.

Declaratiile de dupa anuntul divortului denota o oarecare nostalgie care ar putea prezice o eventuala impacare intre sotii Albu. Desi Iulia a marturisit ca ea este muza sotului ei, controversata vedeta sustine ca nu se poate vorbi despre o impacare. "Nu imi plac telenovelele si nici supa reincalzita", a raspuns Iulia. Vedeta a marturisit ca a trecut prin momente dificile dupa anuntul divortului, a plans mult, dar si-a dat seama ca trebuie sa fie puternica pentru fiica lor.

"Poate nu am stiut ce trebuia facut sau nu am constientizat ca lucrurile vor merge mai bine daca vom alege sa mergem pe un drum separat. Acum sunt convinsa ca e mai bine asa", a declarat Iulia Albu. Vedeta se considera o femeie puternica care se poate descurca singura. "Trebuie sa fiu puternica pentru Mikaela", a adaugat Iulia Albu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate