Iulia Albu a trecut in spatele camerei de filmat! Mai sunt doar patru zile pana la marea finala „Bravo, ai stil!”, iar vedetele „isi fac de cap” in culise

Cel de-al doilea sezon al show-ului “Bravo, ai stil!” se apropie cu pasi repezi de marele final! Desi tensiunea este maxima si emotiile uriase, in pauzele de la filmari, atat concurentele cat si juratii emisiunii isi gasesc timp pentru momente de relaxare si de sedinte foto rapide, inedite.

Intr-una din pauzele de la filmarile pentru “Bravo, ai stil!”, Iulia Albu a trecut in spatele unei camere de filmat, mimand miscarile unui cameraman experimentat. Imediat, s-a dat startul pozelor, spre bucuria celor aflati in platou. Vedeta a marturisit ca stie ca profesia de cameraman e una dificila, dar foarte frumoasa, si ca succesul unei productii TV se datoreaza in mare parte si acestora.

Mi se pare fenomenal sa faci parte din echipa unui proiect de succes, in spatele camerei de filmat; si aici ma refer la echipa tehnica, organizatorica, oamenii care fac totul pentru ca pe TV  totul sa dea bine. Am un respect enorm pentru intreaga echipa de productie de la <Bravo, ai stil!>; stiu ca fiecare om este indispensabil pentru a realiza, intr-un final, un proiect de succes, asa cum este <Bravo, ai stil!>”, a spus Iulia Albu.

Batalia pentru adjudecarea titlului de Cea mai stilata femeie din Romania se va da in acest weekend, la Kanal D! Au mai ramas trei concurente in competitia “Bravo, ai stil!” dornice de a castiga marele premiu. Adela, Andreea si Marisa se vor duela in tinute, prestanta, stil si atitudine in aceasta sambata, in marea finala a celui de-al doilea sezon “Bravo, ai stil!”. Emotiile sunt uriase, sansele de castig cantaresc enorm de partea fiecareia, clasamentul cu voturile telespectatorilor fluctueza de la o ora la alta, iar dezonamantul, deloc previzibil. Urmariti ultima Gala a acestui sezon “Bravo, ai stil!”, care isi va desemna marea castigatoare si Cea mai stilata femeie din Romania, care va pleca acasa cu suma de 100.000 de lei si va primi sansa unei cariere in televiziune. De asemenea, concurenta care se va pozitiona pe locul secund va intra in posesia unui autoturism. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate