Iubitul i-a facut lui Jennifer Lopez o surpriza mai mult decat sexy! Afla despre ce ste vorba

Iubitul i-a facut lui Jennifer Lopez o surpriza mai mult decat sexy! Afla despre ce ste vorba

Casper Spart a vrut sa o surprinda pe Jennifer Lopez sis a ii atate imaginatia, asa ca nu a stat mult pe ganduri si si-a facut un tatuaj, dar nu oriunde, ci in zona intima.

Casper, in varsta de 24 de ani, si-a tatuat numele iubitei, pe corp, intr-o zona pe car ele o numeste, mai jos de unde se pune cureaua, iar cantareata a fost in extaz cand a vazut noaua opera de arta.

Jennifer crede despre tatuajele lui Casper ca sunt sexy, din motive evidente. Pe acesta il adora si il iubeste si pe Casper foarte mult.

Jennifer este mama a doi gemeni, Max si Emme pe care ii are impreuna cu fostul sot, Marc Anthony. Desi este foarte fericita alturi de dansator, Jennifer spune ca divortul de Marc a fost foarte trist.

"Nu vreau sa intru in detalii, insa a fost foarte trist. Si uite, am reusit sa facem fata, uneori este greu, dar acum suntem prieteni si parinti in primul rand. Va trece un timp pana ne vom vindeca. Sunt foarte mandra de cum ne am descurcat amandoi si cum am trecut prin situatia asta. Facem ce este mai bine pentru copii nostri."

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate