Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021 a răbufnit: „Ne este foarte greu să explicăm unui copil de 11 ani...” Ce a mărturisit despre fratele Războinicului?

,
Sorin, concurent la Survivor România 2021 în echipa Războinicilor
Sorin, concurent la Survivor România 2021 în echipa Războinicilor[Sursa foto: Instagram]

Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România 2021, a reacționat dur pe instagram după ce Războinicul a fost criticat pe rețelele de socializare. Ce anunț a făcut despre fratele concurentului?


In articol:

Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021 urmărește cu mare atenție tot ce se întâmplă în mediul online și are legătură directă cu Războinicul. Astfel, Laura a dezvăluit că există foarte multe comentarii răutăcioase la adresa lui Sorin pe rețelele de socializare, iar dacă pe el nu îl afectează în mod direct, având în vedere că nu poate citi mesajele, nu același lucru se întâmplă cu persoanele din

familia concurentului. Ce a spus iubita lui Sorin despre fratele Războinicului?

Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021, revoltată după ce Războinicul a fost criticat în mediul online

Cei care urmăresc emisiunea Survivor România 2021 au deja preferații lor și nu ezită să își exprime părerile despre concurenți în mediul online. Evident, comentariile nu sunt întotdeauna pozitive și pentru că Sorin din echipa Războinicilor este un concurent care a stârnit foarte multe controverse, acesta a fost aspru criticat de public, existând și comentarii răutăcioase la adresa lui. 

Având în vedere că nu au fost deloc puțini cei care l-au criticat în mediul online pe Sorin, iubita acestuia a luat atitudine și a postat un mesaj dur pe instagram. Laura a dezvăluit că toate comentariile răutăcioase ajung inclusiv la urechile celor din familie, lucru care poate deveni foarte dureros. Iubita Războinicului a mărturisit că este foarte dificil pentru familia lui Sorin să gestioneze situația, având în vedere că acesta are un frate mai mic, de doar 11 ani, care îl vede drept exemplu și căruia apropiații trebuie să îi explice tot timpul motivul pentru care Sorin este criticat.

Citeste si: Laura, iubita lui Sorin Puscasu da de pamant cu Razboincii de la Survivor Romania 2021:"Nu mi se pare etic si moral..."

„Pe Sorin nu îl afectează, dar pe noi, cei de acasă, da, mai ales pe Claudiu, care este la școală, are colegi cu părinți care au facebook și văd toate postările răutăcioase la adresa lui Sorin. Nouă ca familie ne este foarte greu să explicăm unui copil de 11 ani că sunt oameni care nu îl cunosc personal pe Sorin, dar îi descriu fiecare gest ca și cum au trăit în aceeași casă.

Înainte să mai jigniți vreun concurent, încercați totuși să vă gândiți că nu în ei dați, ei nu au acces la tehnologie, ci în familia de acasă dați! Sorin este într-o competiție! Sunt reguli pe care el le urmează, ca și ceilalți. Votează, toți vor ajunge să se voteze la un moment dat între ei. Votul ăsta nu îi va face dușmani pe viață! Ei înțeleg că este un joc.
La final își vor da mâna și cel mai probabil vor rămâne prieteni, însă comentariile jignitoare rămân și rămân în sufletul familiei, așa că aveți grijă vă rog și gândiți de două ori înainte.”,
a scris Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România 2021, pe instagram. 

Mesajul postat de iubita lui Sorin de la Survivor România 2021
Mesajul postat de iubita lui Sorin de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Iubita lui Sorin a ținut să transmită publicului că orice mesaj negativ poate reprezenta o adevărată lovitură pentru familiile concurenților de la Survivor România 2021, motiv pentru care ar trebui evitate comentariile răutăcioase.

Citeste si: Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România, declarații incendiare despre Războinic: "Nu i-am spus asta niciodată, dar..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021 a făcut anunțul: „Înainte de a deveni părinți...” Ce planuri au cei doi?

Adina Vălean, după discuția cu Florin Cîțu: România trebuie să fie parte din rețeua de transport feroviar de mare viteză

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021, replică acidă pe instagram: „E foare clar că orice s-ar întâmpla...” Ce le-a reproșat Războinicilor?

Sorin a plecat la Survivor România 2021 cu o mare teamă în suflet, dar abia acum s-a aflat. Iubita Războinicului a dezvăluit totul: „A plecat înainte să afle dacă..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies