Iubita lui Selly, apariție incendiară pe Instagram! Smaranda s-a pozat într-un body mulat: "Rupi cu pozele astea"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 23 iul 2022, 06:30

Selly este cea mai cunoscută vedetă din România, având milioane de fani în toată țara, chiar dacă are o vârstă fragedă.  Artistul nu și-a ascuns niciodată viața privată de ochii fanilor, astfel că publicul larg știe că Selly se iubește cu Smaranda Știrbu.

Smaranda Știrbu și Selly formează unul dintre cele mai urmărite și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton, cei doi având o relație solidă de mai bine de doi ani. 

Citeste si: Ce studii are Selly. Ce fel de liceu a terminat și ce facultate urmează în prezent

Smaranda, ipostază incendiară într-un body mulat

Smaranda Știrbu și Selly trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care s-a conturat în liceu. Au făcut același liceu și mai mult de atât, au stat chiar și în aceeași bancă.

Citeste si: Selly s-a filmat la bustul gol alături de iubita lui. Care a fost reacția fanilor

În ciuda programului destul de încărcat, ei își fac timp unul pentru celălalt și surprind cu fiecare apariție din mediul online. Sunt fericiți unul lângă celălalt, iar Selle este mândru de frumoasa lui iubită și are și de ce. 

Smaranda Știrbu este destul de cunoscută în mediul online, iubita lui Selly are aproape 440.000

de urmăritori pe Instagram.

Recent, Smarana le-a mai arătat încă o dată, dacă mai era nevoie, miilor de fani forma fizică de invidiat în care se află. Tânăra a realizat un pictorial incendiar.

În imaginea postată pe celebra rețea de socializare, iubita lui Selly apare într-un body alb, extrem de sexy, care i-a pus în valoare silueta de invidat, lăsând la vedere formele ei bine conturate.

În doar câteva ore de la postare, fotografia a adunat mii de like-uri și zeci de comentarii, cei mai mulți dintre internauți afirmând că tânăra arată foarte bine.

Citeste si: Toata lumea il cunoaste pe Selly, dar cati o stiu pe iubita lui? Smaranda Stirbu arata senzational

Ce note au luat Smaranda și Selly la BAC

Chiar dacă sunt persoane cunoscute, și sunt mereu ocupați, Smaranda și Selly nu neglijează studiile, iar în vara anului trecut au impresionat cu notele pe care le-au obținut la examenul de Bacalaureat. 

„Am luat 9.50 la Română, 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie. Media finală: 9.60. Să vă văd ce mai ziceți”, a scris Selly pe Instagram, la acea vreme.

Citeste si: Parteneriat de LUX pentru Selly după ce și-a înscenat accidentul. La ce a ajuns să facă reclamă fondatorul 5GANG?

Smaranda Știrbu a avut o medie de 9.83, în timp ce Selly a avut o medie de 9.60.

„Am făcut un pariu împreună și m-a luat la note. A luat 10 la română, 9,80 la mate și 9,70 la biologie”, a dezvăluit Selly despre iubita lui, care a obținut astfel media generală 9,83 la examenul de bacalaureat.

 

 

 

 

 

Selly a comis-o din nou! Celebrul vlogger, implicat într-un accident cu patru mașini. Cât îl costă să-și repare mașina de 70.000 de euro

 

 

 

 

Taguri:

Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies