Iubita lui Culiță Sterp a anunțat că își lansează propria afacere, la scurt timp după accidentul artistului: „A fost un drum lung”

,

Logodnica lui Culiță Sterp a anunțat că lansează brandul la care am muncit mai bine de un an de zile.

Deși au trecut printr-o perioadă destul de grea, iar problemele nu s-au încheiat, viitoarea soție a lui Culiță Sterp nu și-a pus planurile pe pauză, ba chiar a anunțat că urmează să lanseze brandul la care a muncit timp de un an și jumătate.

Logodnica lui Culiță Sterp își lansează propria afacere

Iubita lui Culiță Sterp este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu tot ce face. 

În urmă cu două săptămâni, blondina le-a dat o veste mare fanilor săi. Aceasta le-a spus că pregătește ultimele detalii pentru brandul pe care urmează să-l lanseze în cel mai scurt timp.

Astăzi, viitoarea soție a manelistului a anunțat data la care va lansa brandul. Afacerea aceasta înseamnă foarte mult pentru ea și a trudit din greu ca să-i pună bazele.

”Mă trec toate stările. Astăzi vreau să vă povestesc ceva la care și voi ați luat parte și ați contribuit la toate ideile mele fără să știți, bineînțeles. Este tot legat de viața de mamă, pentru că a venit pentru mine cu super multe lucruri frumoase, dar și cu provocări pentru că totul a fost nou.

Încerc zi de zi să îi ofer lui Milan o creștere cât mai frumoasă, o educație cât mai bună. Vreau să vă spun că, deși nu este vorba despre un copil, am un bebeluș așa de mic la care lucrez de mai bine de un an și jumătate ”, a transmis Daniela Iliescu pe contul său de Instagram.

Citește și: Mama Geta a postat primul mesaj, după ce Culiță Sterp a ajuns, din nou, în sala de judecată: „Și invidiile sunt la fel''

Iubita lui Culiță a anunțat când va avea loc lansarea brandului de haine pentru copii

Tânăra a dezvăluit că ideea ei a luat naștere în timpul sarcinii, după ce a observat că în magazine sunt tot mai puține haine pentru băieței, în comparație cu cele pentru fetițe. Astăzi este ziua cea mare, iubita lui Culiță a lansat brandul la care a muncit în ultimul an și jumătate.

A fost un drum lung, de-a lungul căruia, pas cu pas am adăugat tot mai multă valoare acestui brand. Am testat și retestat, am căutat cele mai potrivite materiale pentru copilașii noștri și ne-am lăsat conduși de dragostea pentru ei. Azi, în sfârșit vrem să vă anunțăm cu mare bucurie, că joi, 24.11.2022, vom lansa brandul. E mai mult decât un brand, e o poveste frumoasă despre grijă, simplitate și dragoste pentru copiii noștri. Abia aștept să ne cunoaștem!  , a transmis Daniela Iliescu pe Instastory.

Citește și: Ce șanse are Culiță să mai cânte în străinătate după accidentul teribil provocat în urmă cu o săptămână. Manelistul nu are voie să iasă din țară

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mama Geta a postat primul mesaj, după ce Culiță Sterp a ajuns, din nou, în sala de judecată: „Și invidiile sunt la fel''

Guvernul va îngheța pensiile de serviciu pentru 5 categorii de pensionari

Mama Geta a postat primul mesaj, după ce Culiță Sterp a ajuns, din nou, în sala de judecată: „Și invidiile sunt la fel''

„Nevastă-ta mai întreabă de mine? Vezi că mă calci pe adidași!”. Culiță Sterp, atitudine incredibila la ieșirea din sala de judecată

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies