Ce șanse are Culiță să mai cânte în străinătate după accidentul teribil provocat în urmă cu o săptămână. Manelistul nu are voie să iasă din țară

Author: Madalina Maftei

Culita Sterp nu are voie să plece din țară

Sursa: Instagram Culita Sterp

După ce a fost plasat sub control judiciar de către autorități, în urma accidentului provocat în centrul Clujului, Culiță Sterp nu-și poate onora, momentan, cântările în străinătate. Artistul nu poate părăsi țara, însă a dat drumul demersurilor care să-i permită să plece peste hotare.

Principala măsură impusă de controlul judiciar în cazul lui Culiță Sterp este interdicția de a părăsi țara, așa că manelistul a contestat măsura, iar decizia o va lua Judecătoria din Cluj-Napoca.

Ce șanse are Culiță Sterp să-și onoreze cântările în străinătate 

După accidentul teribil provocat în centrul Clujului, miercuri, Culiță Sterp s-a prezentat în fața judecătorilor și a contestat interdicția de a părăsi țara, măsură ce vine odată cu controlul judiciar.

Potrivit presei locale, artistul a cerut instanței să îl lase să-și onoreze cântările în străinătate, invocând obligațiile contractuale pe care le are deja pentru spectacole în afara țării.

Avocatul Adrian Cuculis a dezvăluit care sunt șasele ca artistul să scape de această măsură, dat fiind că el trebuie să meargă peste hotare în interes profesional, șansele sunt mari ca acesta să primească o decizie favorabilă.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Eu cred că are șanse bune să câștige socoteala aceasta pentru că nu este genul care, dacă îi faci o analiză de risc, să prezinte riscul de a dispărea sau să se sustragă de la urmărirea penală, mai ales că din ce am înțeles alcoolemia nu se ia în calcul pentru că a ieșit sub 0,80. Asta presupune că are o alcoolemia care nu o să îi aducă un dosar penal, iar din punctul acesta de vedere nu ar avea niciun fel de motiv să dispară.

Dacă vine și face o dovadă clară acolo și mai ales dacă pleacă pe teritoriul UE este foarte posibil să i se permită acest lucru", a declarat avocatul Adrian Cuculis pentru WOWbiz.ro.

Citește și: „Nevastă-ta mai întreabă de mine? Vezi că mă calci pe adidași!”. Culiță Sterp, atitudine incredibila la ieșirea din sala de judecată

Ipostaza inedită în care Denisa Coțolan l-a surprins pe Iancu Sterp. Nimeni nu l-a mai văzut așa pe internet

Culiță Sterp, cercetat penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive

De asemenea, acuzațiile în cazul lui Culiță nu se opresc, anchetatorii au extins cercetările și pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. 

Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive", au transmis reprezentații IPJ Cluj, pentru sursa citată.

Citește și: Mama Geta a postat primul mesaj, după ce Culiță Sterp a ajuns, din nou, în sala de judecată: „Și invidiile sunt la fel''

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies